Ο Σταθμός αλλιώς – Δημιουργικό εργαστήρι

0
223

Ο σταθμός του ΟΣΕ μεταμορφώνεται για λίγες μέρες, 17-21 Μαΐου, και φιλοξενεί δημιουργικά εργαστήρια για τους μικρούς μας φίλους, προβολές ντοκιμαντέρ και υπαίθριο αναψυκτήριο.

Οι δράσεις ξεκινούν την Τετάρτη 17/05 και κορυφώνονται το Σάββατο 20/05 με μια ανοιχτή συζήτηση σχετικά με την πόλη μας και τη μελλοντική της εικόνα.

Ο προβληματισμός που θέτει η συζήτηση κινείται γύρω από τις προοπτικές και δυναμικές της ευρύτερης περιοχής της Μεγαλόπολης. Ποιές εναλλακτικές υπάρχουν για την δημιουργία νέων τοπικών οικονομιών? Πώς σχετίζεται το παραγωγικό τοπίο της περιοχής με την πόλη? Και πώς θα ήταν η πόλη μας αν τα εγκαταλελειμμένα σημεία της μετατρέπονταν και πάλι πόλος έλξης για τους κατοίκους?

Ξεκινώντας από τον παλιό σταθμό του ΟΣΕ, ο Δήμος Μεγαλόπολης, ο σύλλογος νέων «Εν δράσει», ο σύλλογος γυναικών «Καλλιστώ» και η αρχιτεκτονική ομάδα ±0.LAB σας προσκαλούν να φανταστούμε “την πόλη μας… αλλιώς”

Δείτε 2 φωτογραφίες από το εργαστήρι που έγινε χθες Τετάρτη 17 Μαΐου με τίτλο: Διάσημοι Ζωγράφοι ταξιδεύουν. Το δημιουργικό εργαστήρι έχει αναλάβει εθελοντικά το Τρ’ενο της Χαράς και η συμμετοχή των παιδιών είναι δωρεάν.

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here