ΑρχικήΑΡΘΡΑΟ Π. Τατούλης στη διεκδίκηση της προεδρίας της Νέας Δημοκρατίας

Ακολουθήστε τo Kafeneio-Megalopolis.gr στο Google News, για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα από τη Μεγαλόπολη και την ευρύτερη περιοχή.

Ο Π. Τατούλης στη διεκδίκηση της προεδρίας της Νέας Δημοκρατίας

Την Τρίτη το πρωί με μια λιτή ανακοίνωση η Νέα Δημοκρατία γνωστοποιεί στα μέλη της και στους ψηφοφόρους ότι εκκινεί τις διαδικασίες εκλογής νέου επικεφαλής στο κόμμα μετά την ήττα στις εκλογές της Κυριακής. Και ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης με δήλωσή του στο Πρακτορείο 104,9 φαίνεται σταθερός στην πρόθεσή του να διεκδικήσει την ηγεσία του κόμματος, ύστερα και από τις πολλές παρεμβάσεις του όλο το προηγούμενο διάστημα επάνω στην ανάγκη επανακαθορισμού του κεντροδεξιού χώρου.

Καταλαβαίνω ότι πάμε πλέον σε μια διαδικασία εξελίξεων στο θέμα, αλλά νομίζω ότι εκείνο που έχει μεγάλο ενδιαφέρον είναι οι πολιτικές παρεμβάσεις προκειμένου να αποτραπούν γεγονότα, τα οποία συμβαίνουν μετά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τατούλης.

Ως προς το αν το γεγονός ότι δεν είναι βουλευτής συνιστά κώλυμα για την υποψηφιότητά του, σημείωσε: «Υπάρχουν χίλιοι τρόποι για να αντιμετωπίσεις αυτό το πρόβλημα. Εκείνο που νομίζω ότι αυτή τη στιγμή έχει ανάγκη περισσότερο από καθετί η Νέα Δημοκρατία είναι ο επανακαθορισμός των ορίων και των απόψεών της πάνω σε κρίσιμα θέματα».

Να υπενθυμίσουμε ότι ύστερα από το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου ο κ. Τατούλης είχε προβεί σε μια δήλωση όπου ήδη φανέρωνε τις προθέσεις του, αλλά και τις απόψεις του για το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας:

«Ο μεγάλος χώρος της πατριωτικής, δημοκρατικής και δημιουργικής παράταξης δεν κατάφερε να πείσει και κυρίως δεν κατάφερε να παρουσιάσει πειστική πρόταση. Οφείλουμε να αναλάβουμε πρωτοβουλίες για την ανάταξη του, προτάσσοντας πάντοτε το συμφέρον της χώρας και το καλύτερο αύριο των Ελληνίδων και των Ελλήνων. Σε αυτήν την διεκδίκηση βρίσκομαι στην πρώτη γραμμή. Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος δεν μπορεί κανένας να το αμφισβητήσει και αποτελεί μια ιστορική απόφαση, την οποία ο πρωθυπουργός οφείλει να αξιοποιήσει στην κατεύθυνση που ο ίδιος έχει προσδιορίσει. Ως μοχλό πίεσης δηλαδή, για μια καλύτερη συνολική συμφωνία που θα εξασφαλίζει επόμενη ημέρα για την χώρα αυστηρά εντός του ευρωπαϊκού οικοδομήματος».

από το ArcadiaPortal.gr

Ακολουθήστε τo Kafeneio-Megalopolis.gr στο Google News, για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα από τη Μεγαλόπολη και την ευρύτερη περιοχή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Are you human? Please solve:Captcha


Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
0ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
spot_img
spot_img
spot_img

Από τη Μπερτσιά έως τη Λυκόσουρα: Τα τρία έργα που ξεκινούν στην Αρκαδία (video)

Τρεις σημαντικές συμβάσεις για έργα που αφορούν την ενίσχυση των υποδομών και της οδικής...

Σύλληψη στη Μεγαλόπολη – 56χρονος είχε καταδικαστεί για βιασμό κατ’ εξακολούθηση

Χθες το πρωί, αστυνομικοί της Μεγαλόπολης προχώρησαν στη σύλληψη ενός 56χρονου, ο οποίος αναζητούνταν...

Πρόγραμμα εκδηλώσεων στο Κοτύλιο

Δείτε τις αφίσες με τις εκδηλώσεις στο Κοτύλιο Μεγαλόπολης

Στήριξη στους νέους της Μεγαλόπολης – Συμβουλευτική και επαγγελματικός προσανατολισμός σε νέους έως 29 ετών

Το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και η Αναπτυξιακή Αρκαδία υπέγραψαν Προγραμματική Σύμβαση για την υλοποίηση προγράμματος...
spot_img
FACEBOOK
spot_img
spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img