Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μαλλωτών αποχαιρέτησε το καλοκαίρι στην Αίγινα.

0
243

Προσκύνημα στον Άγιο Νεκτάριο Αιγίνης πραγματοποιήσαμε την Κυριακή 13-9-2015 στην πέμπτη εκδρομή που διοργάνωσε ο Σύλλογός μας τα τελευταία δύο χρόνια και η συμμετοχή του κόσμου ήταν εντυπωσιακή.

Κομβόι από τρία λεωφορεία με εκδρομείς ξεκίνησαν από τη Μεγαλόπολη με προορισμό το πανέμορφο νησί του Αργοσαρωνικού, την Αίγινα. Φτάνοντας στον Πειραιά επιβιβαστήκαμε στο πλοίο «Ποσειδών» και φτάσαμε στην Αίγινα. Πρώτος σταθμός μας η Ιερά Μονή του Αγίου Νεκταρίου για προσκύνημα των ιερών λειψάνων και να λάβουμε τη χάρη και τη βοήθεια του Αγίου. Στη συνέχεια μετά από μια καταπληκτική διαδρομή μέσα στο πράσινο καταλήξαμε στην Αγία Μαρίνα, τουριστικό θέρετρο του νησιού, για επίσκεψη στο Ναό της Αφαίας Αθηνάς και στα αξιοθέατα της περιοχής αλλά και για το μεσημεριανό μας γεύμα.

Πριν πάρουμε το πλοίο της επιστροφής μια στάση στην πόλη της Αίγινας για καφεδάκι και ψώνια τοπικών προϊόντων ήταν απαραίτητη. Φτάσαμε αργά το βράδυ στη Μεγαλόπολη αποχαιρετώντας το καλοκαίρι γεμάτοι νέες ταξιδιωτικές εμπειρίες και όμορφες αναμνήσεις από το νησί της Αίγινας.

Το Δ.Σ. ευχαριστεί όλους όσοι συμμετείχαν στην εκδρομή και μας χάρισαν ο καθένας με το δικό του τρόπο όμορφες και ξεχωριστές στιγμές. Επίσης ευχαριστεί τον Στάθη Λιακόπουλο και τους οδηγούς των άλλων δύο λεωφορείων για την άψογη συνεργασία που είχαμε.

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε στο blog του Συλλόγου http://mallota-arcadias.blogspot.gr/

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here