Ο Παπανδρέου μίλησε για… πραξικόπημα σε Μέρκελ και Σαρκοζί

0
28

Έκπληξη προκαλεί, εφόσον αληθεύει, ένα tweet Γάλλου δημοσιογράφου, ο οποίος ανέφερε ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός, στη διάρκεια του δέιπνου των Ευρωπαίων ηγετών στις Κάννες, δικαιολόγησε την απόφασή του για το δημοψήφισμα προκειμένου να αποφύγει… το πραξικόπημα.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στο tweet του ο Jean Quatremer: «Ο Παπανδρέου στο δείπνο της Τετάρτης δικαιολόγησε το δημοψήφισμα για να αποφύγει τον κίνδυνο πραξικοπήματος».

Σημειωτέον ότι η πηγή δεν είναι τυχαία, σύμφωνα με το kozaro.com, καθώς ο J. Quatremer ήταν παρών στις Κάννες, στις off the record ενημερώσεις, είναι συνεργάτης της εφημερίδας Liberation, εξειδικευμένος στα ευρωπαϊκά θέματα και συγγραφέας του blog “Παρασκήνια των Βρυξελλών”.

Όπως έγραψε ο Γάλλος δημοσιογράφος αυτόν τον ισχυρισμό ο Γ. Παπανδρέου τον διατύπωσε στη διάρκεια του δείπνου την Τετάρτη το βράδυ στους Ευρωπαίους ηγέτες.

Aπό REAL.GR

Την παραπάνω είδηση μπορούμε να την συνδυάσουμε με τις σαρωτικές αλλαγές που έγιναν στα σώματα ασφαλείας προχθές και τις φήμες που κυκλοφόρησαν και εδώ στην Ελλάδα!

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here