Ο Παπαηλιού ο εκλεκτός της Κουμουνδούρου για την Αρκαδία

0
400

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Πρώτου Θέματος», ο εκλεκτός της Κουμουνδούρου για την έδρα του ΣΥΡΙΖΑ στην Αρκαδία είναι ο Γιώργος Παπαηλιού, που είχε αποκλειστεί από τα ψηφοδέλτια κατά τις προηγούμενες εκλογές του Ιανουαρίου. Η επιλογή του εκ μέρους της Κουμουνδούρου προκάλεσε ισχυρούς τριγμούς στη Νομαρχιακή Επιτροπή Αρκαδίας, όπως αναφέρει το δημοσίευμα.

«Η πρόθεση της ηγεσίας να τοποθετήσει στην πρώτη θέση στην Αρκαδία -στη θέση του Κώστα Ζαχαριά- τον 67χρονο πρώην πολιτευτή του ΠαΣοΚ Γιώργο Παπαηλιού προκάλεσε αναταραχή στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ. Μετά την απόφαση παραιτήθηκαν η δεύτερη στις εκλογές του Ιανουαρίου Γιαννούλη Αντωνία (ήταν υποψήφια δήμαρχος στον Δήμο Τρίπολης) και ο τρίτος Τάσος Κάβουρας. Παράλληλα, παραιτήθηκαν και μέλη της συντονιστικής επιτροπής που δημιούργησε η Κουμουνδούρου στον νομό μετά την αποχώρηση Λαφαζάνη».

Αυτό αναφέρει σε ρεπορτάζ της η εφημερίδα, με θέμα το άγριο παρασκήνιο για μια θέση στα ψηφοδέλτια πολλών νομών στη χώρα, ύστερα από τις παραιτήσεις και τις διαρροές κορυφαίων στελεχών.

από το ArcadiaPortal.gr

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here