Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΜΙΣΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ!

0
265

Αν και έχουν περάσει πάνω από 10 χρόνια, ο ανεκδιήγητος Αλέξανδρος Π. Οικονομόπουλος, Καθηγητής του Τμήματος Μηχανικών Περιβάλλοντος του Πολυτεχνείου Κρήτης , συνεχίζει να μας προκαλεί με την αμετανόητη στάση του και επιμονή του να θέλει να φέρει όλα τα σκουπίδια της μισής Ελλάδας στην Μεγαλόπολη!

Η ιστορία είναι πολύ παλιά αλλά ο κύριος καθηγητής δεν σταματά να επιμένει και να δηλώνει όπου βρεθεί και όπου σταθεί αυτό που του έχει γίνει κόλλημα…. την πρόταση του να πηγαίνουν τα σκουπίδια όλης της Ελλάδας σε 2 μόνο περιοχές…. στα εξαντλημένα ορυχεία της Κοζάνης και της Μεγαλόπολης!

Πρίν λίγες μέρες σε ημερίδα στην Αθήνα επανέλαβε για ακόμη μια φορά το θέμα και φυσικά όσο πιο πολύ ακούγεται κάτι τόσο πιο επικίνδυνο γίνεται!

Καλό θα ήταν κύριε καθηγητά να έρθετε να μείνετε μερικές ημέρες εδώ στην Μεγαλόπολη και να μας πείτε γιατί τόσο μεγάλο ενδιαφέρον και τόσο μεγάλο πείσμα με μια πρόταση που μας αναμασάτε χρόνια τώρα!

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here