Ο Ιωάννης Παναγιωτόπουλος , Γεν. Γραμμ. Μέσων Ενημέρωσης θα είναι υποψήφιος Βουλευτής Αρκαδίας με την Ν.Δ.

0
190

Σύμφωνα με έγκυρες αποκλειστικές πληροφορίες που έχει το Καφενείο της Μεγαλόπολης , ο συμπατριώτης μας από το Τουρκολέκα, Γενικός Γραμματέας Μέσων Ενημέρωσης κ. Ιωάννης Παναγιωτόπουλος , αναμένεται να είναι υποψήφιος Βουλευτής Αρκαδίας στις επόμενες εκλογές με την Νέα Δημοκρατία.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος θα είναι σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες μια νέα επιλογή του Αντώνη Σαμαρά και έχει επιλέξει να δοκιμάσει τον δύσκολο πολιτικό στίβο της Αρκαδίας.

Για όσους δεν τον γνωρίζουν παραθέτουμε μερικά στοιχεία.
Ο κ. Ιωάννης Παναγιωτόπουλος κατάγεται από το Τουρκολέκα Αρκαδίας, έλαβε πτυχίο από το Τμήμα Θεολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών (1993), και ειδικεύτηκε στη Γενική Εκκλησιαστική Ιστορία.

Έλαβε μεταπτυχιακούς τίτλους από το University of Durham (1997) και το Πανεπιστήμιο Αθηνών (1998), και Διδακτορικό Δίπλωμα από το Πανεπιστήμιο Αθηνών (2002) στο γνωστικό αντικείμενο της Γενικής Εκκλησιαστικής Ιστορίας. Έχει εργασθεί ως καθηγητής θεολόγος στην ιδιωτική Μέση Εκπαίδευση (1999-2004), ως Ειδικός Σύμβουλος στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης (2004-2007) και ως καθηγητής θεολόγος στη Δημόσια Μέση Εκπαίδευση (2007-2010).

Το 2008 εκλέχτηκε Λέκτορας του Πανεπιστημίου Αθηνών στο γνωστικό αντικείμενο της Γενικής Εκκλησιαστικής Ιστορίας, θέση στην οποίαν διορίστηκε το 2010.

Έχει ενεργή πολιτική δράση από το 1989 και τον Ιούλιο του 2012 ανέλαβε Γενικός Γραμματέας Μέσων Ενημέρωσης.

 

Ενημέρωση άρθρου 11.00

Πλήρης επιβεβαίωση του δημοσιεύματος από το Καφενείο της Μεγαλόπολης , η οποία ήρθε από την επικαιρότητα.

Γνωστοποιήθηκε πριν από λίγο, η παραίτησητου Γενικού Γραμματέα Επικοινωνίας, Γιάννη Παναγιωτόπουλου, προκειμένου να έχει χρόνο στη διάθεσή του, για να πολιτευθεί στις επόμενες εκλογές, όποτε κι αν γίνουν. όπως ορίζει ο σχετικός νόμος πρέπει να υπάρχει ένα διάστημα πριν τις εκλογές που δεν πρέπει οι υποψήφιοι βουλευτές να κατέχουν θέσεις.

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here