ΑρχικήΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΣΤΟ ΙΣΙΩΜΑ ΚΑΡΥΩΝ

Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΣΤΟ ΙΣΙΩΜΑ ΚΑΡΥΩΝ

Δημοσιεύθηκε στην Διαύγεια η διακήρυξη για τον διαγωνισμό κατασκευής του έργου του Παλαιοντολογικού Πάρκου και εκθεσιακού χώρου στο Ίσιωμα Καρυών.  Ο διαγωνισμός θα γίνει στο Δημαρχείο Μεγαλόπολης την Τρίτη 5 Αυγούστου.

Δείτε ολόκληρη την διακήρυξη….

Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η   Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η Σ

1. Ο Δήμος Μεγαλόπολης προκηρύσσει «Ανοικτό Διαγωνισμό» για την ανάθεση του έργου : « ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΑΛΑΙΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΚΑΙ ΕΚΘΕΣΙΑΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΤΟ ΙΣΩΜΑ ΚΑΡΥΩΝ» Προϋπολογισμού Μελέτης : Οκτακοσίων εβδομήντα πέντε χιλιάδων Ευρώ (875.000,00 € ΜΕ Φ.Π.Α )
Το έργο είναι κατηγορίας: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ & ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΑ

2. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλάβουν τα συμβατικά τεύχη του Διαγωνισμού ( Διακήρυξη, Συγγραφή Υποχρεώσεων, κλπ. ) από την έδρα της υπηρεσίας στην Μεγαλόπολη, οδός Σταθοπούλου & Π. Κεφάλα 10,όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες μέχρι και την 31-07-2014, ημέρα Πέμπτη. Πληροφορίες δίνονται στο τηλέφωνα 27913–60207, 27913-60237, FAX:27910-24542.Αρμόδιοι υπάλληλοι κ. ΄Αννα Σαφλαγιούρα & Ζαφειρία Κοτέλου.
3. Ο Διαγωνισμός θα γίνει στις 05-08-2014 ημέρα ΤΡΙΤΗ και ώρα 10 π.μ. (Λήξη Επίδοσης Προσφορών) στο Δημαρχείο Μεγαλόπολης στην Μεγαλόπολη, οδός Σταθοπούλου & Π. Κεφάλα 10, με το σύστημα υποβολής προσφορών με επί μέρους ποσοστά έκπτωσης –άρθρο 6 του Ν.3669/2008.
4. Στη Δημοπρασία γίνονται δεκτοί:α)ημεδαποί διαγωνιζόμενοι, μεμονωμένοι η κοινοπραξία εγγεγραμμένες στο Μητρώο Εργοληπτικών Επιχειρήσεων (Μ.Ε.ΕΠ.) που τηρείται στη Γ.Γ.Δ.Ε. του ΥΠ.Υ.ΜΕ.ΔΙ, εφόσον ανήκουν στις 1η και 2η τάξεις (2η και 3η τάξεις για επιχειρήσεις με έδρα εντός Νομού) για έργα κατηγορίας Οικοδομικών, και στις Α2, 1η και 2η τάξεις (και 3 η τάξη για επιχειρήσεις με έδρα εντός Νομού) για έργα κατηγορίας Ηλεκτρομηχανολογικών β) αλλοδαποί διαγωνιζόμενοι που αποδεικνύουν ότι κατά την τελευταία πενταετία, έχουν εκτελέσει έργα παρόμοια (ποιοτικά και ποσοτικά) με το δημοπρατούμενο.
5. Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό απαιτείται η κατάθεση εγγυητικής επιστολής ύψους 13.948,28€ και ισχύ τουλάχιστον εννέα (9) μηνών και τριάντα(30) ημερών, μετά την ημέρα διεξαγωγής του διαγωνισμού. Ο χρόνος ισχύος των προσφορών είναι εννιά (9) μήνες .
6.Το έργο χρηματοδοτείται από πιστώσεις 3ου + 4ου ΕΑΠ. Προκαταβολή δε θα χορηγηθεί .
7.Το αποτέλεσμα της δημοπρασίας θα εγκριθεί από την αρμόδια Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Μεγαλόπολης.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Γ. ΜΠΟΥΡΑΣ

δείτε την Διακήρυξη ΕΔΩ

Facebook Comments

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,120ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,236ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
791ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
5,660ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
FACEBOOK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ