ΑρχικήΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣΟ ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΗΝΥΣΕΙ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΡΑΨΩΜΜΑΤΑΙΩΝ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ...

Ο ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΗΝΥΣΕΙ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΡΑΨΩΜΜΑΤΑΙΩΝ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

Την Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013  συζητήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο Μεγαλόπολης , εκτός ημερήσιας διάταξης το θέμα «Συζήτηση και λήψη απόφασης για τα ψευδή και συκοφαντικά δημοσιεύματα του Συλλόγου των Απανταχού Ραψομματαίων ¨Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ¨».

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Βασίλειος Κανέλλος ανακοινώνοντας το θέμα είπε:

Πρόκειται για τα ψευδή και συκοφαντικά δημοσιεύματα του Συλλόγου των Απανταχού Ραψομματαίων ¨Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ¨, αναφορικά με το θέμα της στάσης στην Τ.Κ. Ραψομμάτη και τη συζήτηση που έγινε στο Δημοτικό Συμβούλιο σε προηγούμενη συνεδρίαση, τα οποία δημοσιεύτηκαν μέσω ανακοίνωσης του Συλλόγου  στο «Καφενείο της Μεγαλόπολης».

Δείτε την σχετική δημοσίευση που είχε γίνει στο Καφενείο της Μεγαλόπολης http://kafeneio-megalopolis.gr/?p=4799

Ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Τσιριγώτης, επικεφαλής της παράταξης της μείζονος μειοψηφίας, είπε:

κε Πρόεδρε, δεν είναι ηθικό και τίμιο χωρίς να έχει κληθεί ο Πρόεδρος του Συλλόγου. ΄Εχει καλεστεί ο Σύλλογος ότι θα το βάλετε θέμα; ΄Εχει καλεστεί ο Σύλλογος για να είναι εδώ; Δεν μπορεί να το φέρετε στο Συμβούλιο να είναι παρόντες;

Ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης κ. Παναγιώτης Γ. Μπούρας είπε:

Είναι ηθικό και τίμιο αυτό που έκαναν; Το ίδιο δημοσίευμα είναι και στα ¨Νέα της Μεγαλοπόλεως¨.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Τσιριγώτης, επικεφαλής της παράταξης της μείζονος μειοψηφίας, είπε: Βεβαίως και απαντά ο καθένας ό,τι θέλει. Δεν κατάλαβα, λογοκρισία θα κάνουμε; Εμείς αποχωρούμε από το συγκεκριμένο ζήτημα δεν συμμετέχουμε στη συζήτηση. Δεν συμμετέχουμε στη συζήτηση αυτή. Καλέστε τους να είναι παρόντες ούτε ξέρω γιατί λέτε ούτε γιατί είναι, δεν το έχω δει.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Φουσέκης, επικεφαλής της παράταξης της ελάσσονος μειοψηφίας, είπε:

Καταρχήν κε Πρόεδρε αιφνιδιαζόμαστε για τη συζήτηση αυτού του θέματος. Δεν το έχουμε κατά νου, αγνοώ το περιεχόμενο αλλά αν ερχόμαστε εδώ κατά καιρούς για δημοσιεύματα εμείς θα έπρεπε να έχουμε μονοπωλήσει αρκετά Δημοτικά Συμβούλια γιατί έχουμε υποστεί τα πάνδεινα από συκοφαντικά δημοσιεύματα και όχι μόνο. Οπότε σιωπηλοί και καθήμενοι θα απέχουμε, δεν θα φύγουμε αλλά θα απέχουμε.

Τελικά αποφασίστηκε από τους παραμείνοντες συμβούλους της πλειοψηφίας να παραπεμφθεί το άκρως προσβλητικό και συκοφαντικό με ψευδή στοιχεία δημοσίευμα του Πολιτιστικού Συλλόγου των Απανταχού Ραψομματαίων «Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ», στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο (Νέα της Μεγαλοπόλεως, Καφενείο της Μεγαλόπολης), αναφορικά με τη στάση λεωφορείου στην Τ.Κ. Ραψομμάτη, σε νομική υποστήριξη για πιθανή άσκηση ποινικών ευθυνών.

Ο Κώστας Παγανός έδωσε αρνητικό ψήφο.

Τα κείμενα είναι από τα πρακτικά της συζήτησης όπως αναρτήθηκε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ, διαβάστε παρακάτω ολόκληρη την απόφαση και όσα λέχθηκαν…

 

ΑΠΟΦΑΣΗ Δ.Σ.ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΚΑΤΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΡΑΨΩΜΜΑΤΗ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ, ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ, ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΤΙΜΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΡΧΗΣ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΑΛΛΟΝ ΞΥΠΝΑΝΕ………………………………………………………………………………………………………ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΚΥΡΙΟΙ.

  2. ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ, ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ, ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΤΙΜΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΡΧΗΣ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΑΛΛΟΝ ΞΥΠΝΑΝΕ………………………………………………………………………………………………………ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΚΥΡΙΟΙ.

  3. ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ, ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ, ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΤΙΜΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΡΧΗΣ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΑΛΛΟΝ ΞΥΠΝΑΝΕ………………………………………………………………………………………………………ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΚΥΡΙΟΙ.

  4. ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ, ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ, ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΤΙΜΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΡΧΗΣ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΑΛΛΟΝ ΞΥΠΝΑΝΕ………………………………………………………………………………………………………ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΚΥΡΙΟΙ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,357ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια