Ο Δήμος Μεγαλόπολης δεν είναι θύτης αλλά θύμα της μάστιγας της παράνομης ταφής των αστικών απορριμμάτων στην Πελοπόννησο.

0
168

Με αφορμή την είδηση που δημοσιεύθηκε σε φύλλα εφημερίδων των Νομών Ηλείας και Μεσσηνίας, και αναπαράχθηκε και στον ηλεκτρονικό τύπο, σύμφωνα με την οποία συνελήφθησαν δύο (2) άτομα σε περιοχή του Δήμου Ήλιδας του Ν. Ηλείας, να αποθέτουν παράνομα περίπου 20 τόνους αστικών απορριμμάτων, προερχόμενα από την περιοχή της Μεγαλόπολης, ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης κ. Παναγιώτης Μπούρας δήλωσε ότι :
– Τουλάχιστον από το 2007 έως σήμερα, ο Δήμος Μεγαλόπολης δε συνεργάζεται με εργολάβους απορριμμάτων, καθ’ ότι διαχειρίζεται τα αστικά απορρίμματά του με ίδιο προσωπικό και μέσα, εντός των διοικητικών ορίων του.
– Τέτοιες ανήθικες και εγκληματικές ενέργειες, θύμα των οποίων έχει πέσει ο Δήμος Μεγαλόπολης στο πρόσφατο παρελθόν, χωρίς έως σήμερα να έχει δικαιωθεί, είναι καταδικαστέες και πρέπει να καταπολεμηθούν οριστικά.
– Ο Δήμος Μεγαλόπολης προτίθεται να διαφυλάξει την εικόνα του με κάθε νόμιμο τρόπο, από οποιονδήποτε εμπλεκόμενο στην παραπάνω υπόθεση έχει διασπείρει ψεύδη, προς όφελος του ιδίου ή/και τρίτων.

Εκ του Δήμου

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here