Ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης βλέπει μάγισσες και μίζερους όταν του επισημαίνουμε προβλήματα

0
758

Στην χθεσινή συνέντευξη τύπου για την διοργάνωση του RUN THE THEATRE 2019 , δημιουργήθηκε μεγάλη ένταση με αφορμή κάποιες αναφορές του Δημάρχου Μεγαλόπολης κ. Παπαδόπουλου, για μίζερους, αρνητές και μηδενιστές.

Πιο συγκεκριμένα:

Λίγο πριν τελειώσει η συνέντευξη ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης πήρε τον λόγο και όπως είπε θέλησε να κάνει 2 επισημάνσεις και ξεκίνησε να απαντάει σε όσα είχαν ακουστεί από εμένα τον Παναγιώτη Αλεβίζο , από τον Αγγελόπουλο Θεόδωρο και την κ. Μαντζιώρη. Οι παρατηρήσεις που είχαν γίνει , αφορούσαν την εικόνα που υπάρχει στον περιβάλλοντα χώρο του Αρχαίου Θεάτρου και στην κατάσταση του δρόμου με τις λακκούβες που περνάει η διαδρομή. Επίσης και για το ότι πέρυσι την μια από τις τρεις ημέρες το αρχαίο θέατρο έμεινε κλειστό. Συγκεκριμένα τις παρατηρήσεις που ανέφερα τις είχα επισημάνει και πέρυσι, χωρίς όμως να έχει γίνει τίποτα μετά από 11 μήνες.

Δείτε το σχετικό άρθρο:

Επιτυχημένος ο αγώνας, η πόλη όμως δεν είχε φορέσει τα καλά της και το Θέατρο έμεινε κλειστό

Ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης λοιπόν ξεκίνησε να σχολιάζει τα όσα ειπώθηκαν και κάποια στιγμή είπε χαρακτηριστικά:

“Αν θέλουν κάποιοι σαν την κακιά μάγισσα με το μαγικό ραβδάκι να βρουν ελάχιστα σημεία η σαν την κακιά πεθερά που πηγαίνει στην νύφη και κοιτάζει κάτω από το χαλάκι να βρει λίγη σκόνη , βεβαίως ιδού πεδίο δόξης λαμπρό για μίζερους, για τους αρνητές των πάντων και για τους μηδενιστές να αναδείξουν την λίγη σκόνη.”

Στο σημείο αυτό όπως θα δείτε και στο βίντεο διέκοψα τον Δήμαρχο και του ζήτησα να μας εξηγήσει σε ποιους αναφέρεται και γιατί χρησιμοποιεί τις συγκεκριμένες εκφράσεις. Το ίδιο ζήτησε και ο Θοδωρής Αγγελόπουλος. Όταν λοιπόν ζητήθηκε από τον κ. Παπαδόπουλο να μας πει σε ποιους αναφέρεται , αυτός αντί να μας απαντήσει μας μάλωσε κιόλας γιατί παρερμηνεύσαμε τα λεγόμενα του και κακώς τον διακόψαμε.

Δυστυχώς είναι πολύ λυπηρό να βλέπω τον Δήμαρχο της Μεγαλόπολης , αντί να δέχεται τις παρατηρήσεις που είναι αληθινές και πραγματικές, αντί να κάνει διάλογο, να μιλάει με τέτοιο απαξιωτικό τρόπο και να προσπαθεί να μας βγάλει και χαζούς. Ενώ είναι ξεκάθαρο ότι αναφερόταν στις παρατηρήσεις που είχαν γίνει , αυτός προσπαθούσε να μας πείσει ότι μιλάει γενικά. Ότι μιλάει για κάποιους άλλους. Όμως σε αυτή την διαδικασία υπήρχαν πολύ λίγες και συγκεκριμένες παρατηρήσεις που έγιναν.

Εγώ προσωπικά μίλησα γιατί θέλω να είναι ο αγώνας όσο τον δυνατόν καλύτερος και βλέπω ότι περνάει ο καιρός και δεν διορθώνονται κάποια πράγματα. Δεν φανταζόμουν ότι 2 παρατηρήσεις οι οποίες εκφράστηκαν με πολύ σοβαρό τρόπο θα προκαλούσαν τον κύριο Δήμαρχο να μιλήσει έτσι και μετά να προσπαθεί να μας πείσει ότι αναφέρονταν σε κάποιους άλλους φανταστικούς χαρακτήρες, χωρίς όμως ποτέ να μας πει σε ποιους. Nα προσπαθεί να μας πείσει ότι εκείνη την στιγμή του ήρθε η έμπνευση να μιλήσει γενικά και αόριστα.

Είναι λυπηρό μετά από 5 χρόνια στην καρέκλα του Δημάρχου να μην έχει μάθει ακόμα τι σημαίνει διάλογος. Δεν επιτρέπεται να πετάγονται κουβέντες αόριστα και να αφήνονται υπονοούμενα. Και αντί να καταλάβει το λάθος του να νευριάζει και να προσπαθεί να βγει και από πάνω.

Δεν θα σχολιάσω και δεν θα πω τίποτα άλλο, εγώ προσπερνώ την συμπεριφορά αυτή και θα συνεχίσω να στηρίζω την συγκεκριμένη διοργάνωση αλλά και οτιδήποτε καλό γίνεται στην πόλη μας, ταυτόχρονα θα στηλιτεύω οτιδήποτε αρνητικό βλέπω, ας μείνει ο κ. Δήμαρχος να μιλάει για μάγισσες και μιζέρια μόνος του.

Αφού θέλει να είναι λαλίστατος ας βρει 2 λεπτά να μας απαντήσει για τις παρακρατήσεις δανείων, τι συμβαίνει και ποιανού δάνεια πληρώνει ο Δήμος; Γιατί τόσες μέρες κρύβεται ο κ. Παπαδόπουλος και δεν μας ενημερώνει; Μήπως βλέπει και εκεί μάγισσες και μίζερους;

δείτε το σχετικό απόσπασμα και βγάλτε συμπεράσματα μόνοι σας.

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here