Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣ ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

0
297

photo : www.contraepithesi.gr

Ανακοινώθηκε σήμερα από την Διοίκηση της Δόξας Μεγαλόπολης η συνεργασία της με τον προπονητή Βασίλειο Κούβαλη.

Ο Βασίλειος Κούβαλης κατάγεται από τηνΑρκαδία και ήταν προπονητής στην ΑΕΚ Τρίπολης.

Η Δόξα Μεγαλόπολης είναι μια νεανική ομάδα και με ανθρώπους που έχουν όρεξη να προσφέρουν.

Ευχόμαστε η νέα σαιζόν να είναι γεμάτη επιτυχίες.!

Facebook Comments

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ .ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΕΛΤΙΩΣΗ -ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ Κ.Τ.Λ. ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ? ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΟΜΠΛΕΞ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΩΘΗΣΗ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.

  2. ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ .ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΕΛΤΙΩΣΗ -ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ Κ.Τ.Λ. ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ? ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΟΜΠΛΕΞ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΩΘΗΣΗ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.

  3. ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ .ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΕΛΤΙΩΣΗ -ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ Κ.Τ.Λ. ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ? ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΟΜΠΛΕΞ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΩΘΗΣΗ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.

  4. ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ .ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΕΛΤΙΩΣΗ -ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ Κ.Τ.Λ. ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ? ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΟΜΠΛΕΞ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΩΘΗΣΗ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here