Ο Α. Λυκουρέντζος δίνει και πάλι τη λύση για τα σκουπίδια

0
140

Για ακόμη μία φορά η παρέμβαση του Ανδρέα Λυκουρέντζου υπήρξε καθοριστική, ώστε να ανοίξει ο δρόμος και να φύγουν τα σκουπίδια από την Τρίπολη.

Με την επιστολή που έστειλε στον Υπουργό Υγείας, Μάκη Βορίδη, ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. στην Αρκαδία προκάλεσε τις εξελίξεις, προκειμένου να μαζευτούν τα απορρίμματα, να μεταφερθούν στη Φυλή και να ξεβρωμίσει επιτέλους η πόλη και τα ίδια μας τα σπίτια. Και κυρίως να πάψει να υπάρχει κίνδυνος για τη δημόσια υγεία.

Ο κ. Λυκουρέντζος, ως Υπουργός Υγείας τότε, ήταν εκείνος που είχε δώσει τη λύση και την προηγούμενη φορά που ο Δήμος Τρίπολης είχε κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, λόγω των σκουπιδιών. Οσο και αν κάποιοι, που αποτελούν τη μικρή μειοψηφία, προσπαθούν να υποβαθμίσουν το θέμα, ο κ. Λυκουρέντζος είναι ο μοναδικός που έδειξε ενδιαφέρον ώστε να υπάρξει λύση σε αυτό το τόσο σοβαρό ζήτημα.

Αντί, λοιπόν, κάποιοι να «λερώνουν» χωρίς να έχουν επιχειρήματα τη στάση του, ας φροντίσουν πρώτα να μην λερώνουν την πόλη μας με τη δική τους στάση και αδιαφορία. Διότι μέχρι την επιστολή που έστειλε ο κ. Λυκουρέντζος ώστε να δρομολογηθούν οι εξελίξεις και να δεχτεί και πάλι ο ΧΥΤΑ Φυλής τα σκουπίδια της Τρίπολης, δεν είχε γίνει το παραμικρό για να ανασάνει η πόλη και να πάψει να κινδυνεύει η υγεία των πολιτών.

Δελτίο Τύπου

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here