ΑρχικήΑΡΘΡΑΟργάνωση και Διοίκηση Αθλητικών Οργανισμών και Μεγάλων Γεγονότων στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

Οργάνωση και Διοίκηση Αθλητικών Οργανισμών και Μεγάλων Γεγονότων στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

Το Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου (Συντονιστής) σε συνεργασία με το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Αιγαίου, διοργανώνει το καινοτόμο και πρωτοποριακό Πρόγραμμα Επικαιροποίησης Γνώσεων Αποφοίτων ΑΕΙ συνδυάζοντας βασικά στοιχεία της Διοίκησης του Αθλητισμού (Sports Management) και του Επιχειρηματικού Σχεδιασμού των Αθλητικών Οργανισμών (Business Planning for Sports Organizations), με τις αρχές της Διοργάνωσης Μεγάλων Αθλητικών Γεγονότων (Organizing Mega Sport Events) με στόχο την στρατηγική ανάπτυξη του Αθλητικού Τουρισμού και της Περιφέρειας.

Οι δύο πρώτοι κύκλοι δωρεάν επιμόρφωσης πενήντα (50) συμμετεχόντων αποφοίτων ΑΕΙ στο Πρόγραμμα Σπουδών του Δι-ιδρυματικού Προγράμματος Επιμόρφωσης με τίτλο: «Π.Ε.Γ.Α.-Οργάνωση και Διοίκηση Αθλητικών Οργανισμών και Μεγάλων Γεγονότων», ξεκινούν τον Μάιο και τον Ιούνιο, αντίστοιχα του Ακαδημαϊκού έτους 2014-2015 και υλοποιούνται για πρώτη φορά στο Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στη Σπάρτη (Απόφαση Ένταξης του έργου ΠΕΓΑ στο Ε.Π. Α.Πρ. 21050/22.10.2014 – κωδικός MIS -482248 ).

Το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου αναλαμβάνει την υλοποίηση του έργου με ίδια μέσα μέσω της συγχρηματοδότησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση 2007-2013», του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου και από εθνικούς πόρους, μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, υπό την αίρεση έκδοσης σύμφωνης γνώμης επί του Σχεδίου Απόφασης Υλοποίησης με ίδια μέσα από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Ε.Π. «Εκπαίδευση και Δία Βίου Μάθηση», με Υπεύθυνο Έργου τον Καθηγητή του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού, κ. Αθανάσιο Κριεμάδη.

Το Πρόγραμμα Επιμόρφωσης διάρκειας 150 ωρών, χορηγεί Πιστοποιητικό Επιτυχούς Συμμετοχής ισοδύναμο με δεκαοκτώ πιστωτικές μονάδες (18 ECTS). Απαραίτητη προϋπόθεση για την απόκτηση του πιστοποιητικού είναι η υποχρεωτική παρακολούθηση των προγραμματισμένων ωρών επιμόρφωσης και η επιτυχής ολοκλήρωση των εργασιών και των γραπτών εξετάσεων.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,355ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια