Ομιλία Άδωνι Γεωργιάδη με είσοδο 10 ευρώ στη Μεσσηνία

0
828

Είναι αλήθεια ότι μετά τα απανωτά δάνεια που έπαιρνε και δεν ξέρει πώς να τα εξοφλήσει, το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας εφαρμόζει το δόγμα «μην περιμένεις να κάνει κάτι η ΝΔ για σένα, κάνε εσύ κάτι για τη ΝΔ».

Εν προκειμένω, πλήρωσε.

Για να επιβιώσει, λοιπόν, η ΝΟΔΕ Μεσσηνίας, η οποία διοργανώνει μια πολιτική ομιλία, πρέπει, όσοι ενδιαφέρονται να πάνε στην κομματική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί σε ξενοδοχείο της περιοχής, να καταβάλουν είσοδο, όπως γράφει η πρόσκληση, δέκα ευρώ.

Η ομιλία που θα παρακολουθήσουν οι ενδιαφερόμενοι έχει θέμα «Τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις» και κύριος ομιλητής θα είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης, ενώ στην εκδήλωση θα παραστεί και ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του κόμματος Αντώνης Σαμαράς.

Στην Αρκαδία δεν έχει γίνει κάτι παρόμοιο, δηλαδή να πρέπει να πληρώσεις για να παρακολουθήσεις κομματική εκδήλωση. Οι παλαιοί θα θυμάστε ότι τα κόμματα πλήρωναν για να έχουν ακροατήριο. Σήμερα… porca miseria!

Βρε, πώς αλλάζουν οι καιροί… Πάντως, αν τα υπολογίσεις, δέκα ευρώ είναι δύο ποτάκια. Τα χαραμίζεις για να ακούσεις από τον Άδωνι να μιλάει για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις;..

από το ArcadiaPortal.gr

Ενημέρωση άρθρου 4-11-2017
Αναβάλλεται η πολιτική ομιλία του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη στην Καλαμάτα.

Η εκδήλωση με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις ήταν προγραμματισμένη για το Σάββατο 18 Νοεμβρίου με τη συμμετοχή επίσης του συγγραφέα – πολιτικού αναλυτή Σάκη Μουμτζή, αλλά και με την παρουσία του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά. Ο επίσημος λόγος της αναβολής είναι έκτακτη σοβαρή υποχρέωση, που προέκυψε για εκείνη την ημέρα στον κ. Γεωργιάδη.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί, ότι πολλές συζητήσεις είχε ξεσηκώσει το γεγονός, ότι υπήρχε εισιτήριο 10 ευρώ για την παρακολούθηση της ομιλίας.

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here