ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΜΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΚΑΜΜΕΝΟΥ

0
151

Πολύ μεγάλο είναι το παρασκήνιο σχετικά με το περιβόητο non paper του Πάνου Καμμένου.

Για τους περισσότερους από εσάς , το τι έχει γίνει είναι απλό… θεωρείτε ότι ο αρχηγός των Ανεξαρτήτων Ελλήνων έκανε ένα μεγάλο φάουλ και τώρα προσπαθεί να μαζέψει τα αμάζευτα.

Η προεδρία της Δημοκρατίας κυκλοφόρησε διάψευση και έτσι για όλους μας είναι πλέον πεντακάθαρο το τι ακριβώς έχει γίνει.

Αξίζει όμως να δεί κανείς μερικά στοιχεία και να τσεκάρει πιο προσεκτικά κάποιιοες λεπτομέρειες.

1. Στο προεδρικό μέγαρο κυκλοφορούσαν τουλάχιστον 10 έγγραφα non paper από όλα τα κόμματα και ένα από τον Λουκά Παπαδήμο αλλά μόνο του Καμμένου κυκλοφόρησε στα Μ.Μ.Ε.

2. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της προεδρίας της Δημοκρατίας το έγγραφο παραδόθηκε από τον Πάνο Καμμένο το μεσημέρι της Δευτέρας 14. Όμως ο κ.Σαμαράς έχει λάβει γνώσση του συγκεκριμένου εγγράφου από την Κυριακή 13 όπως φαίνεται καθαρά από τα επίσημα πρακτικά.

3. Στα πρακτικά της συζήτησης Παπούλια – Καμμένου αναφέρεται καθαρά ότι ο Πάνος Καμμένος παραδίδει ένα φάκελο με το πρόγραμμα του κόμματος και ακόμα ένα έγγραφο με τις 7 θέσεις για την δημιουργία Κυβέρνησης. Αν υπήρχε και άλλο έγγραφο και μάλιστα τόσο σημαντικό θα είχε αναφερθεί στην μεταξύ τους κουβέντα.

4.Οι 4 σελίδες του εγγράφου έχουν διαφορετική εκτύπωση και μάλιστα μόνο η μία από τις 4 ( η επίμαχη) έχει πάνω τα χαρακτηριστικά του φάξ ( κωδικούς και τηλεφωνικό νούμερο) ενώ οι άλλες σελίδες δεν έχουν τίποτα.

5. Το τηλεφωνικό νούμερο που αναγράφεται στην μία σελίδα , μετά από μια απλή αναζήτηση βρέθηκε ότι ανήκει σε συγκεκριμένο υπάλληλο της προεδρίας της Δημοκρατίας ( ο οποίος έχει στενές σχέσεις με την Νέα Δημοκρατία) , δηλαδή η συγκεκριμένη σελίδα στάλθηκε από το σπίτι του στην Πεντέλη.
Πως είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό και να βλέπουμε μάλιστα έγγραφο να έχει σταλεί με τον τίτλο Προεδρία της Δημοκρατίας αλλά από φάξ του σπιτιού του υπαλλήλου!!

6. Ο Νίκος Χατζηνικολάου ο οποίος είναι ο δημοσιογράφος που έχει στα χέρια του το έγγραφο και το είχε αναρτήσει αυτούσιο στην σελίδα του μετά τον σχετικό έλεγχο των παραπάνω στοιχείων κατέβασε αμέσως την σχετική ανάρτηση και αναρωτήθηκε τι παιχνίδια παίζονται επιτέλους.

7. Η δημοσιοποίηση του εγγράφου όπως τελικά προκύπτει από όλα όσα αναφέρει απέτρεψε την δημιουργία της Κυβέρνησης Προσωπικοτήτων που είχε στην ουσία συμφωνηθεί και απέμεναν μόνο οι τελευταίες λεπτομέρειες!!

Όλα όσα αναφέρει κατά καιρούς Ο Πάνος Καμμένος και οι καταγγελίες που κάνει εξακολουθούν να ισχύυν και σήμερα και μετά το θέμα με το non paper. Όλοι χαρακτήρισαν πολύ θετικά τα όσα προέβλεπε το σχέδιο Β και δείχνει την σοβαρότητα και την ευθύνη που δείχνει με την θέση του αυτή. Ο Πάνος Καμμένος ανέφερε ότι υπήρχε στα σενάρια εργασίας του παρόμοιο σχέδιο αλλά δεν το έθεσε ποτέ γιατί δεν έχει αποδείξει κανένας την κρισιμότητα και την επαλήθευση των 3 συγκεκριμένων στοιχείων.

Το τι ακριβώς έχει γίνει δεν ξέρω αν θα το μάθουμε ποτέ, το σίγουρο είναι ότι έτσι και αλλιώς παίχτηκαν πολλά παιχνίδια εκατέρωθεν.Μάζεψα εδώ όλα όσα έχουν ακουστεί για να κρίνει ο καθένας από εσάς και να καταλάβει τι έχει γίνει.

Άν όντως ψεύδεται ο Πάνος Καμμένος είναι ένα μεγάλο πολιτικό του λάθος.
Αλήθεια η Προεδρία της Δημοκρατίας όμως γιατί κυκλοφόρησε με τέτοιο τρόπο το έγγραφο και η Νέα Δημοκρατία γιατί εφάρμοσε νόμους της μαφίας και έδωσε σε συγκεκριμένους δημοσιογράφους το έγγραφο?

Πιστεύουν αλήθεια ότι οι τακτικές αυτές βοηθούν στο να υπάρχει συννενόηση , πολιτικόε πολιτισμός και συνεργασίες των κομμάτων??

Διαβάστε παρακάττω τις τελευταίες δηλώσεις..

Την προσφυγή στη Δικαιοσύνη, για να διερευνηθεί το θέμα με το non paper, το οποίο διένειμε η Προεδρία της Δημοκρατίας και όπου φέρεται να προτείνει σενάρια για τη συνεργασία του σε σχηματισμό κυβέρνησης, ανήγγειλε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.

Ο κ. Καμμένος σε δηλώσεις του επανέλαβε ότι το κείμενο δεν είναι δικό του και δεν ανταποκρίνεται στις θέσεις του κόμματός του, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να εστάλη το κείμενο ηλεκτρονικά στο κόμμα από φίλους των Ανεξάρτητων Ελλήνων ως πρόταση και από λάθος «να βρέθηκε στη συ

ζήτηση».

«Δεν είναι δικό μας το έγγ

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here