ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΤΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΕΜΗ – ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 29 ΙΟΥΛΙΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ.

0
257

Την Δευτέρα 29 Ιουλίου θα γίνει πανηγυρική Θεία Λειτουργία στο ανακαινισμένο εξωκλήσι της Παναγίας στο Τ.Δ. Χωρεμίου, στο δάσος. .

Οποιοσδήποτε θέλει μπορεί να επισκεφτεί την Δευτέρα το πρωί το εκκλησάκι και να παρακολουθήσει την Θεία Λειτουργία για την παράδοση της εκκλησίας και πάλι στους πιστούς.

Το εκκλησάκι βρίσκεται σε ένα πανέμορφο και μαγευτικό τοπίο 2,5 χιλιόμετρα από το χωριό μέσα στο δάσος και είχε υποστεί τις φθορές του χρόνου.

Κατόπιν σχετικού αιτήματος από τον Σύλλογο Χωρεμαίων, ανακαινίσθηκε με την βοήθεια της ΔΕΗ , την συμβολή του Γενικού Διευθυντή Ορυχείων κ. Νικολακάκου , από εργαζόμενους του Λ.Κ. Μεγαλόπολης οι οποίοι το αγάπησαν , το αγκάλιασαν και πραγματικά έδωσαν όλο τους τον εαυτό και κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα πανέμορφο εκκλησάκι το οποίο αποτελεί στολίδι για την περιοχή και έναν νέο τόπο επισκέψεων στην φύση. Μεγάλη βοήθεια προσέφεραν και πολλοί φίλοι . Ταυτόχρονα με την ανακαίνιση στο εκκλησάκι έγινα και εργασίες ανάπλασης του περιβάλλοντα χώρου από τον Δήμο Μεγαλόπολης.

Αξίζει πραγματικά να το επισκεφτείτε και να το δείτε από κοντά . Ερχόμενοι από τον Τριπόταμο στην είσοδο του χωριού Χωρέμη στρίβετε αριστερά , ακολουθείτε τον μεσαίο δρόμο και μετά από 2.5 χιλιόμετρα σχετικά καλού χωματόδρομου θα φτάσετε στο σημείο.

 

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here