ΑρχικήΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΗ !

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΗ !

Είναι γνωστό ότι από το 1974 και μετά, στο Δημόσιο τουλάχιστον, αλλά και στις ΔΕΚΟ, οι συνδικαλιστές συνδιοικούν με τις διοικήσεις. Γιατί έτσι οι διοικήσεις… έχουν το κεφάλι τους ήσυχο, εξαγοράζουν ηρεμία, χρόνο, αλλά και ανοχή στην κακοδιαχείριση και την παρανομία.

Ταυτοχρόνως οι συνδικαλιστές λειτουργούν ειδικά στις μεγάλες υπό κρατικό έλεγχο επιχειρήσεις σαν τοποτηρητές των πολιτικών προϊσταμένων των διοικήσεων ή των άλλων κομμάτων. Πολλές φορές είναι ακόμα πιο ισχυροί από αυτούς και φυσικά πολλοί εξ αυτών κατέληξαν και «υπουργάρες» του όμορφου αυτού πολιτικού συστήματος που καλείται σήμερα να ξανασώσει τη χώρα από το κακό που της έκανε. Οι συνδικαλιστές αυτοί δεν ανήκουν μόνο στο ΠΑΣΟΚ ή στη Ν.Δ., αλλά και στα αυτοαποκαλούμενα αριστερά κόμματα, συχνά δε και αυτοί οι συνήθως ανεπάγγελτοι τύποι καταλήγουν στα έδρανα της Βουλής.

Στη ΔΕΗ είναι γνωστό σε όλους ότι οι συνδικαλιστές κάνουν κουμάντο εδώ και χρόνια. Τα ταξίδια και οι μικροπαροχές στην καθημερινή ζωή τους είναι μάλλον ψιλοπράγματα μπροστά στο πραγματικό κακό που έχει γίνει εκεί. Στην κατασπατάληση δεκάδων δισ. ευρώ τα τελευταία 20 χρόνια. Υπάρχει άραγε μονοπώλιο ρεύματος σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο που να βγάζει ζημίες; Μάλλον όχι. Οι πέντε διαπλεκόμενοι επιχειρηματίες της ΔΕΗ, και διαχρονικά όλες οι διοικήσεις μαζί, τους έχουν… στα πούπουλα τους συνδικαλιστές, γιατί όλοι μαζί αφαίμαξαν την αγελάδα που λέγεται ΔΕΗ και πάντοτε με αρχιπροστάτη την εκάστοτε εξουσία. Οι πολιτικοί έπαιρναν τα… χοντρά, οι διοικήσεις λιγότερα αλλά καλά και οι συνδικαλιστές ό,τι απέμενε, συν κανένα ταξιδάκι αναψυχής. Οχι όλοι οι πολιτικοί, ούτε όλες οι διοικήσεις, ούτε όλοι οι συνδικαλιστές. Και αυτό το γράφω για λόγους νομικούς.

Αυτή είναι η αλήθεια για τη ΔΕΗ, όπως και για πολλές άλλες εταιρείες κοινής ωφέλειας, που φυσικά διεθνώς, ειδικά όταν είναι μονοπώλια, αποτελούν τεράστιες πηγές πλούτου και βέβαια εθνικό κεφάλαιο. Αλήθεια, τα τιμολόγια των ταξιδιών αναψυχής ή όποιας άλλης σπατάλης δεν τα είχε υπόψη του ο κ. Αρθούρος Ζερβός ή όποιος άλλος ήταν προηγουμένως στη θέση του επικεφαλής της ΔΕΗ; Φυσικά, αλλά όσο τους βόλευε ή δεν υπήρχε η τρόικα όλα ήταν καλά. Τώρα πάντως ο εισαγγελέας δεν πρέπει απλώς να δει τα τιμολόγια της αναψυχής, αλλά την καταστροφή της μεγαλύτερης ελληνικής δημόσιας εταιρείας. Αν μπορεί.

Του Τάσου Καραμήτσου από το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

12 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Μπορείτε να μας εξηγήσετε εσείς που κάνετε αυτές τις διαπιστώσεις πως γίνετε τα τελευταία χρόνια από κερδοφόρος επιχείρηση να γίνετε ζημιογόνος, με παράλληλη μύωση του λειτουργικού κόστους της, λόγω μύωση μισθών και περικοπή επενδύσεων . Τα 200.000.000 δανικά και αγύριστα στο ΙΚΑ τι έχετε να πείτε . Εγώ πάντως δεν δικαιολογώ τους συνδικαλιστές έχουν μεγάλη ευθύνη . Άλλα προσοχή στο τυρί διότι υπάρχει και φάκα…………..

 2. Μπορείτε να μας εξηγήσετε εσείς που κάνετε αυτές τις διαπιστώσεις πως γίνετε τα τελευταία χρόνια από κερδοφόρος επιχείρηση να γίνετε ζημιογόνος, με παράλληλη μύωση του λειτουργικού κόστους της, λόγω μύωση μισθών και περικοπή επενδύσεων . Τα 200.000.000 δανικά και αγύριστα στο ΙΚΑ τι έχετε να πείτε . Εγώ πάντως δεν δικαιολογώ τους συνδικαλιστές έχουν μεγάλη ευθύνη . Άλλα προσοχή στο τυρί διότι υπάρχει και φάκα…………..

 3. Μπορείτε να μας εξηγήσετε εσείς που κάνετε αυτές τις διαπιστώσεις πως γίνετε τα τελευταία χρόνια από κερδοφόρος επιχείρηση να γίνετε ζημιογόνος, με παράλληλη μύωση του λειτουργικού κόστους της, λόγω μύωση μισθών και περικοπή επενδύσεων . Τα 200.000.000 δανικά και αγύριστα στο ΙΚΑ τι έχετε να πείτε . Εγώ πάντως δεν δικαιολογώ τους συνδικαλιστές έχουν μεγάλη ευθύνη . Άλλα προσοχή στο τυρί διότι υπάρχει και φάκα…………..

 4. Μπορείτε να μας εξηγήσετε εσείς που κάνετε αυτές τις διαπιστώσεις πως γίνετε τα τελευταία χρόνια από κερδοφόρος επιχείρηση να γίνετε ζημιογόνος, με παράλληλη μύωση του λειτουργικού κόστους της, λόγω μύωση μισθών και περικοπή επενδύσεων . Τα 200.000.000 δανικά και αγύριστα στο ΙΚΑ τι έχετε να πείτε . Εγώ πάντως δεν δικαιολογώ τους συνδικαλιστές έχουν μεγάλη ευθύνη . Άλλα προσοχή στο τυρί διότι υπάρχει και φάκα…………..

 5. Πολύ σωστή η παρατήρηση σας. οι δημοσιογράφοι των μεγάλων Μ.Μ.Ε. δεν ασχολήθηκαν ποτέ για το ποιόςπραγματικά ζημίωσε την ΔΕΗ με τις ενέργειες του η με τις παραλείψεις του!
  Δεν λένε όλη την την αλήθεια αλλά ότι θέλουν αυτοί.

 6. Πολύ σωστή η παρατήρηση σας. οι δημοσιογράφοι των μεγάλων Μ.Μ.Ε. δεν ασχολήθηκαν ποτέ για το ποιόςπραγματικά ζημίωσε την ΔΕΗ με τις ενέργειες του η με τις παραλείψεις του!
  Δεν λένε όλη την την αλήθεια αλλά ότι θέλουν αυτοί.

 7. Πολύ σωστή η παρατήρηση σας. οι δημοσιογράφοι των μεγάλων Μ.Μ.Ε. δεν ασχολήθηκαν ποτέ για το ποιόςπραγματικά ζημίωσε την ΔΕΗ με τις ενέργειες του η με τις παραλείψεις του!
  Δεν λένε όλη την την αλήθεια αλλά ότι θέλουν αυτοί.

 8. Πολύ σωστή η παρατήρηση σας. οι δημοσιογράφοι των μεγάλων Μ.Μ.Ε. δεν ασχολήθηκαν ποτέ για το ποιόςπραγματικά ζημίωσε την ΔΕΗ με τις ενέργειες του η με τις παραλείψεις του!
  Δεν λένε όλη την την αλήθεια αλλά ότι θέλουν αυτοί.

 9. Συμφερει τον γραφοντα και οποιονδηποτε αντικομμουνιστη του τυπου ,να μην παραδεχθει την διαφορετικη σταση του ΠαΜΕ σε αυτα που ανεφερε,συν οτι γενικευει και για τους υπολοιπους.Γενικευση ισον αρχη φασισμου ομως,για οποιοι δεν τον ξερει.Ας ανατρεξει και στην ανακοινωσν του ΠΑΜΕ και να βγει να πει αν λενε ψεματα και που…

 10. Συμφερει τον γραφοντα και οποιονδηποτε αντικομμουνιστη του τυπου ,να μην παραδεχθει την διαφορετικη σταση του ΠαΜΕ σε αυτα που ανεφερε,συν οτι γενικευει και για τους υπολοιπους.Γενικευση ισον αρχη φασισμου ομως,για οποιοι δεν τον ξερει.Ας ανατρεξει και στην ανακοινωσν του ΠΑΜΕ και να βγει να πει αν λενε ψεματα και που…

 11. Συμφερει τον γραφοντα και οποιονδηποτε αντικομμουνιστη του τυπου ,να μην παραδεχθει την διαφορετικη σταση του ΠαΜΕ σε αυτα που ανεφερε,συν οτι γενικευει και για τους υπολοιπους.Γενικευση ισον αρχη φασισμου ομως,για οποιοι δεν τον ξερει.Ας ανατρεξει και στην ανακοινωσν του ΠΑΜΕ και να βγει να πει αν λενε ψεματα και που…

 12. Συμφερει τον γραφοντα και οποιονδηποτε αντικομμουνιστη του τυπου ,να μην παραδεχθει την διαφορετικη σταση του ΠαΜΕ σε αυτα που ανεφερε,συν οτι γενικευει και για τους υπολοιπους.Γενικευση ισον αρχη φασισμου ομως,για οποιοι δεν τον ξερει.Ας ανατρεξει και στην ανακοινωσν του ΠΑΜΕ και να βγει να πει αν λενε ψεματα και που…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,842ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,364ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια