ΑρχικήΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣΟΙ 3 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ - ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΤΗΡΙΑ ΟΔΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

ΟΙ 3 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ – ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΤΗΡΙΑ ΟΔΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Υπάρχει κανείς που να μην λέει, ότι η ποιό γρηγορη λύση είναι η 1;Όλοι μας γνωρίζουμε πώς με την 1 θα έχουμε δρόμο σε 1-2 μήνες αφου έχουν ολοκληρωθεί όλες οι διαδικασίες αγωγών και αποζημιώσεων,ενω με όποια άλλη πρόταση μετά από 4-5 χρόνια,αφου θέλει αλαγή σχεδίου πόλης και εκδίκαση ενστάσεων που θα προκείψουν.Μία μικρή μετατόπιση 3-5 μέτρων στο σπίτι εκεί,και θα έχουμε τον δρόμο.

  2. Υπάρχει κανείς που να μην λέει, ότι η ποιό γρηγορη λύση είναι η 1;Όλοι μας γνωρίζουμε πώς με την 1 θα έχουμε δρόμο σε 1-2 μήνες αφου έχουν ολοκληρωθεί όλες οι διαδικασίες αγωγών και αποζημιώσεων,ενω με όποια άλλη πρόταση μετά από 4-5 χρόνια,αφου θέλει αλαγή σχεδίου πόλης και εκδίκαση ενστάσεων που θα προκείψουν.Μία μικρή μετατόπιση 3-5 μέτρων στο σπίτι εκεί,και θα έχουμε τον δρόμο.

  3. Υπάρχει κανείς που να μην λέει, ότι η ποιό γρηγορη λύση είναι η 1;Όλοι μας γνωρίζουμε πώς με την 1 θα έχουμε δρόμο σε 1-2 μήνες αφου έχουν ολοκληρωθεί όλες οι διαδικασίες αγωγών και αποζημιώσεων,ενω με όποια άλλη πρόταση μετά από 4-5 χρόνια,αφου θέλει αλαγή σχεδίου πόλης και εκδίκαση ενστάσεων που θα προκείψουν.Μία μικρή μετατόπιση 3-5 μέτρων στο σπίτι εκεί,και θα έχουμε τον δρόμο.

  4. Υπάρχει κανείς που να μην λέει, ότι η ποιό γρηγορη λύση είναι η 1;Όλοι μας γνωρίζουμε πώς με την 1 θα έχουμε δρόμο σε 1-2 μήνες αφου έχουν ολοκληρωθεί όλες οι διαδικασίες αγωγών και αποζημιώσεων,ενω με όποια άλλη πρόταση μετά από 4-5 χρόνια,αφου θέλει αλαγή σχεδίου πόλης και εκδίκαση ενστάσεων που θα προκείψουν.Μία μικρή μετατόπιση 3-5 μέτρων στο σπίτι εκεί,και θα έχουμε τον δρόμο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,827ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,358ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια