ΟΙ 3 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ – ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΤΗΡΙΑ ΟΔΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

0
283
Facebook Comments

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Υπάρχει κανείς που να μην λέει, ότι η ποιό γρηγορη λύση είναι η 1;Όλοι μας γνωρίζουμε πώς με την 1 θα έχουμε δρόμο σε 1-2 μήνες αφου έχουν ολοκληρωθεί όλες οι διαδικασίες αγωγών και αποζημιώσεων,ενω με όποια άλλη πρόταση μετά από 4-5 χρόνια,αφου θέλει αλαγή σχεδίου πόλης και εκδίκαση ενστάσεων που θα προκείψουν.Μία μικρή μετατόπιση 3-5 μέτρων στο σπίτι εκεί,και θα έχουμε τον δρόμο.

  2. Υπάρχει κανείς που να μην λέει, ότι η ποιό γρηγορη λύση είναι η 1;Όλοι μας γνωρίζουμε πώς με την 1 θα έχουμε δρόμο σε 1-2 μήνες αφου έχουν ολοκληρωθεί όλες οι διαδικασίες αγωγών και αποζημιώσεων,ενω με όποια άλλη πρόταση μετά από 4-5 χρόνια,αφου θέλει αλαγή σχεδίου πόλης και εκδίκαση ενστάσεων που θα προκείψουν.Μία μικρή μετατόπιση 3-5 μέτρων στο σπίτι εκεί,και θα έχουμε τον δρόμο.

  3. Υπάρχει κανείς που να μην λέει, ότι η ποιό γρηγορη λύση είναι η 1;Όλοι μας γνωρίζουμε πώς με την 1 θα έχουμε δρόμο σε 1-2 μήνες αφου έχουν ολοκληρωθεί όλες οι διαδικασίες αγωγών και αποζημιώσεων,ενω με όποια άλλη πρόταση μετά από 4-5 χρόνια,αφου θέλει αλαγή σχεδίου πόλης και εκδίκαση ενστάσεων που θα προκείψουν.Μία μικρή μετατόπιση 3-5 μέτρων στο σπίτι εκεί,και θα έχουμε τον δρόμο.

  4. Υπάρχει κανείς που να μην λέει, ότι η ποιό γρηγορη λύση είναι η 1;Όλοι μας γνωρίζουμε πώς με την 1 θα έχουμε δρόμο σε 1-2 μήνες αφου έχουν ολοκληρωθεί όλες οι διαδικασίες αγωγών και αποζημιώσεων,ενω με όποια άλλη πρόταση μετά από 4-5 χρόνια,αφου θέλει αλαγή σχεδίου πόλης και εκδίκαση ενστάσεων που θα προκείψουν.Μία μικρή μετατόπιση 3-5 μέτρων στο σπίτι εκεί,και θα έχουμε τον δρόμο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here