«Οι Φευγάτοι» το σκάνε και… πάνε Αρκαδία (Video)

0
635

Λένε πως ακόμα και το μεγαλύτερο ταξίδι ξεκινάει με το πρώτο βήμα. Εμείς λέμε ότι το πρώτο βήμα ξεκινάει με μια απόφαση: “Θα το κάνω!”. Οι “Φευγάτοι” ξεκινούν το ταξίδι και πάνε.. παντού! Μια ταξιδιωτική εκπομπή λίγο διαφορετική από τις άλλες – με ωραίες εικόνες και ουσιαστική πληροφόρηση. Mας αρέσει να λέμε ”Όσο πιο “Φευγάτοι”, τόσο πιο γεμάτοι. Γεμάτοι από εμπειρίες, εικόνες, ανθρώπους, μυρωδιές, χρώματα, γεύσεις.

Είμαστε “Οι Φευγάτοι”, όνομα και πράμα, με την καλή έννοια, δεν ξέρω εάν υπάρχει και κακή έννοια στο να είσαι φευγάτος απ’ όλα αυτά που καθημερινά μας κυνηγάνε και μας πνίγουν. Θα μπορούσε κάποιος να πει ότι δεν υπάρχει χρόνος και χρήμα. Εμείς θα πούμε ότι το μόνο που χρειάζεσαι είναι θέληση και καλή παρέα. Η φύση γεμίζει τις μπαταρίες μας και είναι εκεί, πίσω από τον γυάλινο θόλο της πόλης και μας περιμένει. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι εάν προσπαθήσεις να αγγίξεις τον θόλο θα δεις ότι τελικά δεν υπάρχει, δεν υπήρχε ποτέ, όλα είναι στο μυαλό.

Εμείς κάναμε το πρώτο βήμα και πήραμε τον δρόμο της φυγής, έστω για λίγο ή για πάντα – ποιος ξέρει; Ξεκινήσαμε να ανακαλύψουμε την Αρκαδία, 1,5 ώρα από την Αθήνα.

Ένα τόπο απαράμιλλης ομορφιάς με άγνωστα μονοπάτια, ψυχική ηρεμία, πολιτιστικές δράσεις και εναλλακτικές δραστηριότητες. Ένας κόσμος που σε περιμένει να τον ανακαλύψεις. Πάρε την απόφαση να κάνεις το ταξίδι γιατί έτσι μόνο θα ανακαλύψεις ότι όσο ποιο «φευγάτοι»… τόσο πιο «γεμάτοι» !

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here