ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ

0
123

Αύριο Σάββατο 13-5-2012 ξεκινάνε οι συναντήσεις του Παπούλια με τους πολιτικούς αρχηγούς.
Μέχρι την Δευτέρα πρέπει να έχει κάνει ο Κουβέλης (τσιριμώκος) την παρακάτω δήλωση…
¨Αναλαμβάνω την ευθύνη , στην κρίσιμη στιγμή που περνάει η πατρίδα μας να συμμετέχω στην μνημονιακή κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ – ΝΔ με μοναδικό στόχο να σώσουμε την χώρα μας!!!

Και έτσι θα έχουμε το 38% να κάνει Κυβέρνηση με πολιτική ενάντια στο 68% της θέλησης των ελλήνων!! Στην Δημοκρατία τους όλα γίνονται !!

Κανένας από ΠΑΣΟΚ -ΝΔ -ΔΗΜΑΡ δεν θέλει εκλογές (όσο και αν το έλεγε ο Σαμαράς πρίν) γιατί γνωρίζουν πλέον πολύ καλα ότι θα εξαφανιστούν από το πολιτικό χάρτη.

Τα μέχρι χθές μεγάλα κόμματα από το 80% έπεσαν στο 33% και αν γίνουν εκλογές μεθαύριο θα πέσουν δραματικά και άλλο. Κρίμα γιατί έχουν πάρει μεγάλα δάνεια και έχουν βάλει υποθήκες μέχρι το 2018 τις επιχορηγήσεις που θα έπαιρναν , αλλά με τέτοια ποσοστά τα δάνεια αυτά πλέον γίνονται ¨θαλασσοδάνεια¨!!

Σε περίπτωση που δεν καταφέρουν να κάνουν αυτή την κυβέρνηση θα προσπαθήσουν να ρίξουν όλες τις ευθύνες στον ΣΥΡΙΖΑ , προσπαθώντας να του ρίξουν τα πσοοστά, πράγμα που δεν θα το καταφέρουν. Επίσης έχει ξεκινήσει ήδη η επίθεση στην Χρυσή Αυγή και ο εξαφανισμός του πολιτικού λόγου των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Όποιος τα βάζει με το σύστημα και κερδίζει τον κόσμο πρέπει να εξοντωθεί πάραυτα!!

Τέλος να είσαστε όλοι σας σίγουροι, δεν θα παραδώσουν τα όπλα έτσι εύκολα. Να περιμένετε απίστευτες δηλώσεις, νέα διλλήματα και το κυριότερο ακόμα χειρότερους εκβιασμούς που θα φτάσουν ίσως και σε σημείο να μην πληρώσουν μισθούς και συντάξεις.

Δεν θα διστάσουν να δημιουργήσουν ακλομα μεγαλύτερο κλίμα φόβου ακόμα και με προσωρινή πτώχευση της χώρας προκειμένου να κρατηθούν στη εξουσία.

Ξέρετε όμως ποιό είναι το χειρότερο? Άν πάμε σε νέες εκλογές – και αυτό μας το κρύβουν – παραγράφονται οι ευθύνες Παπανδρέου – Παπακωνσταντίνου για το πως φτάσαμε μέχρι εδώ!!


Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here