Οι Πέρσες του Αισχύλου, στις 12 Αυγούστου στη Μεγαλόπολη.

0
149

Αυτό το καλοκαίρι το αριστούργημα του Αισχύλου «Πέρσες», μια κλασική τραγωδία θα περιοδεύσει σε περισσότερες από 40 περιοχές της Ελλάδας.
Στις 12 Αυγούστου “Οι Πέρσες” θα παρουσιαστούν στην Μεγαλόπολη, σε αρχαιολογικό χώρο , στο Αρχαίο Θέατρο της Μεγαλόπολης
Η παράσταση θα παρουσιαστεί στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο της Αταλάντης το Σάββατο 7/7
. Όπως χαρακτηριστικά τονίζει και ο σκηνοθέτης «Ο Αισχύλος αναφέρει σε χορικό των «Περσών» ότι.. οι Έλληνες στον πόλεμο ποτέ δεν κάνουν πίσω, σώμα με σώμα πολεμούν με δόρατα κι ασπίδες..! Ευχαριστούμε τον Όμιλο Carrefour Μαρινόπουλος που βρίσκεται κοντά μας σε αυτή την προσπάθεια που στόχο έχει να προωθήσουμε τις αριστουργηματικές τραγωδίες που γέννησε το ελληνικό πνεύμα».
Η παράσταση είναι μια παραγωγή του Θεατρικού Οργανισμού «Αιχμή» σε σκηνοθεσία Γιάννη Νικολαϊδη και μετάφραση του Κώστα Πολιτόπουλου. Τα σκηνικά έχει επιμεληθεί ο Μιχάλης Αγγελάκης, τα κοστούμια είναι της Όλγας Σχοινά ενώ τη μουσική υπογράφει ο Μιχάλης Γλυνιαδάκης.

Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι: Φωτεινή Φιλοσόφου, Ζαχαρίας Ρόχας, Γιάννης Νικολαϊδης, Κώστας Λάσκος, Γιώργος Γεωργίου, Χρήστος Κανέλλης, Μανώλης Σκιαδάς, Βασίλης Ασημακόπουλος και Γιώργος Χουσάκος.
Χορηγός των παραστάσεων είναι η Carrefour Μαρινόπουλος.

Aπό το ιστολόγιο Mεγαλόπολη FM

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here