Οι κορασίδες του Πελασγού τερμάτισαν πρώτες και αήττητες στον όμιλο τους

0
400

Την Κυριακή 28/2//2016 στο κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης διεξήχθη αγώνας μπάσκετ μεταξύ των κορασίδων του Σ.Ε.Φ.Αρκαδικός και του Κ.Ο.Μ. «Πελασγός».
Οι αθλήτριες του Πελασγού δεν άφησαν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης της κυριαρχίας τους .αφού από το πρώτο δευτερόλεπτο επέβαλαν ένα δαιμονισμένο ρυθμό διατηρώντας τον σε όλο το δεκάλεπτο και με επιμέρους σκορ 6-25 έδειξαν από την αρχή τον νικητή. Στον ίδιο ρυθμό εξακολούθησαν και στο δεύτερο δεκάλεπτο όπου με σκορ 4-22 έκλεισαν το πρώτο ημίχρονο με 10-48.Το δεύτερο ημίχρονο ήταν μια απλή διαδικασία για τα κορίτσια της πόλης μας , οι προπονητές χρησιμοποίησαν διάφορα σχήματα για να κερδίσουν τελικά τον αγώνα με σκορ 25-71.

Τώρα τα κορίτσια του «Πελασγού» που τερμάτισαν πρώτες και αήττητες στον όμιλο τους περιμένουν τον επόμενο αντίπαλο στον ημιτελικό ,που είναι η Καλαμάτα 80 , με στόχο τον τελικό και την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Με τον «Πελασγό» αγωνίστηκαν :Αγγελοπούλου-Χρανιώτη-Παναγιώτου-Αριδά-Τζανετοπούλου- Τζιούβελη-Τσιντώνη-σεφέρου-Σταβαράκη-Μιχολιά-Καντέλη-Παπαγγελή.

pelasgos_korasides

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here