Οι καταγγελίες Μπέζου στο TV Super – Η Παρέμβαση Γιαννακούρα και η αντίδραση της ΤΕΡΝΑ (Βίντεο)

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή με τις καταγγελίες Μπέζου

0
1418

Στην εκπομπή του Θύμιου Κάππου στο TV Super ήταν βασικός καλεσμένος ο Γιώργος Μπέζος, διοικητής του Νοσοκομείου Καλαμάτας , ο οποίος έχει προβεί το τελευταίο διάστημα σε πολύ σοβαρές καταγγελίες σχετικά με τον τρόπο που η εταιρία ΤΕΡΝΑ έχει αποκτήσει κάποια οικόπεδα στην Παλαιόχουνη για την κατασκευή του εργοστασίου επεξεργασίας απορριμμάτων.

Το Καφενείο της Μεγαλόπολης σας έχει παρουσιάσει από την αρχή όλες τις σχετικές αναρτήσεις του κ. Μπέζου.
Γιώργος Μπέζος: Αυτή είναι η αλήθεια για τον σκουπιδότοπο στην Παλαιόχουνη
Γιώργος Μπέζος: Οι συμπτώσεις σκοτώνουν , κάποιοι θα πάνε φυλακή!

Ο κ. Μπέζος, κατηγορεί την ΤΕΡΝΑ ότι σε συνεργασία με ιδιώτη προχωρούσαν σε αγοραπωλησίες εκτάσεων αγροτικής γης, οι οποίες δεν του ανήκουν! Μια από αυτές τις εκτάσεις ανήκει στον πατέρα του Ηρακλή Μπέζο.
Στην εκπομπή ο κ. Μπέζος έκανε αναλυτική αναφορά στο θέμα , ανέφερε ότι έχει ενημερώσει μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου και ότι θα προσφύγει στην δικαιοσύνη.

Παρέμβαση Γιαννακούρα στην εκπομπή

Παρέμβαση στην εκπομπή έκανε ο αντιπεριφερειάρχης κ. Γιαννακούρας ο οποίος ανέφερε ότι για το θέμα έχουν ακουστεί πράγματα που τον συκοφαντούν ενώ δεν έχει καμία εμπλοκή. Μάλιστα είπε ότι πριν λίγες ημέρες επικοινώνησε μαζί του ο πατέρας του κ. Μπέζου και του είπε ότι θέλει τα χρήματα του και δεν τον απασχολεί τι θα γίνει με το έργο.
«Το θέμα είναι οικονομικό και όχι ηθικό. Έχω ηχογραφήσει τη συνομιλία» είπε ο κ. Γιαννακούρας και κάλεσε όποιον επιθυμεί να προσφύγει στη Δικαιοσύνη.
Επίσης ο κ. Γιαννακούρας απεθύνθηκε στον κ. Μπέζο λέγοντας του: «Όταν πήγαινες στην ΤΕΡΝΑ και διαβουλεύοσουν, τότε ήταν καλά;» Να σας αναφέρουμε εδώ ότι από την   Περιφέρεια Πελοποννήσου γίνεται λόγος για διαμάχη μεταξύ ιδιωτών και δεν παρεμβαίνει.

 

Η αντίδραση της ΤΕΡΝΑ

Τις προηγούμενες ημέρες είχαμε και την πρώτη αντίδραση από πλευράς της Εταιρίας ΤΕΡΝΑ. Είναι σαφές ότι οι αναρτήσεις του διοικητή του νοσοκομείου της Καλαμάτας στρέφονται ευθέως εναντίον της εταιρείας, η οποία έχει αναδειχθεί ανάδοχος του διεθνή διαγωνισμού της περιφέρειας Πελοποννήσου για τη διαχείριση των απορριμμάτων. Με δήλωση του στο messiniapress.gr ο γενικός διευθυντής της ΤΕΡΝΑ Γιώργος Αγραφιώτης, δεν θέλησε να σχολιάσει όσα ο κ. Μπέζος υποστηρίζει, καθώς εξήγησε ότι «η ΤΕΡΝΑ δεν αντιδικεί με πολίτες από θέση Αρχής». Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι ο κ. Αγραφιώτης δεν θέλησε να σχολιάσει περαιτέρω το θέμα, άλλα στελέχη της εταιρείας εκφράζουν την απορία τους γιατί ο κ. Μπέζος δεν κάνει ευθέως τις καταγγελίες του και γιατί επέλεξε τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή να εγείρει ζήτημα. Σε κάθε περίπτωση, σημειώνουν τα ίδια στελέχη, η Εταιρεία είναι έτοιμη να απαντήσει στο διοικητή του νοσοκομείου Καλαμάτας με επίσημα έγγραφα, αν και εφόσον συγκεκριμενοποιήσει τις καταγγελίες του. Ο κ. Αγραφιώτης πάλι μιλώντας στο messiniapress, προσέθεσε ότι όποιος ιδιώτης εγείρει ζητήματα μπορεί να προσφύγει στη δικαιοσύνη, η οποία και είναι η μόνη αρμόδια να κρίνει.

δείτε στην συνέχεια την εκπομπή:

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here