Οι κάτοικοι του Τριποτάμου πήγαν στην συνεδρίαση, οι περιφερειακοί σύμβουλοι όμως όχι!!

0
688

Τζάμπα δρόμο έκαναν οι κάτοικοι από τον Τριπόταμο και οι εκπρόσωποι τους σήμερα το απόγευμα.

Είχαν καλεστεί να παραστούν στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, αφού το 1ο θέμα θα ήταν τα προβλήματα της μετεγκατάστασης του χωριού.

Οι κάτοικοι του τριποτάμου αγωνιούν για την τύχη του χωριού και των περιουσιών τους, την ίδια ώρα όμως αρκετοί περιφερειακοί σύμβουλοι δεν προσήλθαν στην συνεδρίαση  και έτσι αφού καρτερικά περίμεναν κοντά 2 ώρες η συνεδρίαση αναβλήθηκε.

Πολλοί μέσα στην αίθουσα έκαναν λόγο για κατάντια του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Μπράβο σας εκλεγμένοι μας άρχοντες! Συγχαρητήρια!

Διαβάζουμε στο ArcadiaPortal.gr ότι σύμφωνα με το δελτίο Τύπου που απέστειλε ο πρόεδρος, η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί εκ νέου την ερχόμενη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η 16η τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, στις 25 Σεπτεμβρίου 2017, αναβλήθηκε λόγω έλλειψης απαρτίας. Απουσίαζαν τα δύο μέλη του προεδρείου, ο αντιπρόεδρος και ο γραμματέας καθώς και περιφερειακοί σύμβουλοι του συνόλου σχεδόν των παρατάξεων. Οι απουσίες προφανώς έχουν να κάνουν με την πρόσφατη συνεδρίαση και τις επιπλέον υποχρεώσεις των συμβούλων σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου και ώρα 4.00».

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here