ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ

0
152

Ο Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Μανιάτης, συγκαλεί σύσκεψη υπό την προεδρία του την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου με την παρουσία του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη και εκπροσώπων της εταιρίας «ΤΕΡΝΑ» προσωρινού αναδόχου της Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Απορριμμάτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου, με αντικείμενο τον συντονισμό των ενεργειών για την ταχύτατη περιβαλλοντική αδειοδότηση του έργου.

Επίσης στις 21 Οκτωβρίου 2013, ημέρα Δευτέρα και ώρα 5.30μ.μ, στο «Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρίπολης», θα γίνει έκτακτο Περιφερειακό Συμβούλιο με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης: Ενημέρωση σχετικά με την διαχείριση των στερεών αποβλήτων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, από την προσωρινή ανάδοχο εταιρεία ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΒΕΤΕ.

Άρα την Δευτέρα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν όλα και να μάθουμε όλοι τις θέσεις που έχει επιλέξει η ΤΕΡΝΑ.

Η γενική γραμματέας Περιβάλλοντος Νάντια Γιαννακοπούλου εμφανίζεται να διαφωνεί με την λύση της Καλλιρρόης και δήλωσε στο κανάλι BEST ότι προτιμά να παραιτηθεί από το να υπογ΄ράψει για να πάνε τα απορρίμματα στην Καλλιρρόη χωρίς να συμφωνεί η τοπική κοινωνία.

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here