Οι εκδηλώσεις στο Χωρέμη – Τα αποτελέσματα της λαχειοφόρου αγοράς

0
497

Μια πολύ όμορφη βραδιά ήταν η 14η Αυγούστου στο Χωρέμη Μεγαλόπολης , στο παραδοσιακό πανηγύρι.

Η πλατεία του χωριού γέμισε ασφυκτικά και με σύμμαχο το καλό καιρό το γλέντι κράτησε μέχρι τα ξημερώματα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι για δεύτερη χρονιά την παραμονή του 15Αύγουστου, υπήρχε ένα μόνο πανηγύρι στην περιοχή της Μεγαλόπολης και αυτό οφείλεται στους αυστηρούς ελέγχους που γίνονται.

Η πλατεία του χωριού γέμισε ασφυκτικά και υπήρχαν πολλοί που δεν μπόρεσαν να βρουν ελεύθερο τραπέζι να καθίσουν. Παρούσα στην εκδήλωση ήταν η πολιτευτής της Ν.Δ. κ. Εύη Τατούλη η οποία βρίσκεται πάντα δίπλα στις προσπάθειες των Συλλόγων. Επίσης το παρών έδωσε ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης κ.Παπαδόπουλος , ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Μαρκολιάς Γεώργιος και αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι, μεταξύ των οποίων ο κ. Γιώτης , ο κ. Μπάζιος και οι κ.κ. Δάρρας , Φουσέκης, Δούκουρης . Παρών επίσης και ο εκδότης της εφημερίδας Νέα της Μεγαλοπόλεως κ. Φίλανδρος Κώστας.

Παρόντες και πολλοί ομογενείς , καταγόμενοι από την περιοχή , οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με συγγενείς και φίλους.

Ο Σύλλογος Χωρεμαίων πραγματοποίησε λαχειοφόρο αγορά , τα αποτελέσματα της κλήρωσης είναι τα εξής:

1. Τηλεόραση LED 32″ ο αριθμός 1275

2. Πλυστικό πιεστικό μηχάνημα CARCHER αριθμός 2254

3.Ηλεκτρική σκούπα BOSCH αριθμός 2632

4. Δωροεπιταγή 50 ευρώ ο αριθμός 1282

Υπάρχουν ακόμα 13 δώρα τα οποία κερδίσουν οι αριθμοί 1319, 1120, 670, 2385, 571, 2313, 1188, 964, 412, 470, 994, 830, 2370

όποιος – όποια έχει κάποιο από τα παραπάνω νούμερα να επικοινωνήσει με το τηλέφωνο 6937188819 για να παραλάβει το δώρο του.

Χθες το πρωί -15 Αυγούστου τελέστηκε η Θεία Λειτουργία στο εξωκλήσι της Παναγίας στο δάσος, την οποία παρακολούθησαν πολλοί συμπολίτες μας.

Ο Σύλλογος Χωρεμαίων ευχαριστεί την Δημοτική αρχή Μεγαλόπολης για την βοήθεια που προσφέρθηκε. Ο Δήμαρχος κ. Παπαδόπουλος , ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Μαρκολιάς και ο Αντιδήμαρχος κ. Δούκουρης μας έδωσαν την βοήθεια τους σε όσα τους ζητήσαμε. Ευχαριτούμε τον κ. Μπάζιο που πάντα μας στηρίζει. Επίσης ο Σύλλογος ευχαριστεί τους εργαζόμενους στον Δήμο και όλους τους επαγγελματίες της πόλης που μας στήριξαν και μας βοήθησαν.

Τέλος τα μέλη του Συλλόγου ευχαριστούν όλους όσους επέλεξαν το πανηγύρι τους για να διασκεδάσουν και ανανεώνουν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά.

δείτε ένα μικρό βίντεο από την ζωντανή μετάδοση που κάναμε

 

 

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here