Οι εκδηλώσεις στην Ζώνη

0
188

Πρόγραμμα εκδηλώσεων Αυγούστου

Ο Μορφωτικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Ζώνης όπως κάθε χρόνο τον Αύγουστο καλωσορίζει στο χωριό τους συγχωριανούς και φίλους μας με εκδηλώσεις που σκοπό έχουν την διασκέδαση, την καλλιέργεια των φιλικών σχέσεων μεταξύ μας, την εκδήλωση της αγάπης για την ιδιαίτερη πατρίδα μας.

Να βρεθούμε σε αυτόν τον ξεχωριστό για όλους μας τόπο, να ξεφύγουμε όσο μας επιτρέπεται από την δύσκολη καθημερινότητά μας και να ευχαριστηθούμε την επικοινωνία και την επαφή με ανθρώπους που αγαπήσαμε και αγαπούμε.

1.Το Σάββατο 11 Αυγούστου το πρωί με επιμνημόσυνη δέηση στον Ι.Ν. του Αγίου Δημητρίου τιμούμε και θυμόμαστε όλους τους συγχωριανούς μας  που δεν βρίσκονται πια ανάμεσά μας. Θα προσφερθούν καφές, γλυκά και αναψυκτικά στην έδρα του συλλόγου μας στα Αλώνια.

2.Στις 13, 14, 15 Αυγούστου τα απογεύματα η ομάδα μπάσκετ του χωριού θα συμμετέχει κι εφέτος στο τουρνουά μπάσκετ που διοργανώνει ο σύλλογος του  Παλαμαρίου με την συμμετοχή πολλών γειτονικών χωριών.  Στο περσυνό τουρνουά η ομαδάρα μας πήρε το κύπελλο, γι αυτό λοιπόν περιμένουμε πάλι κάποια διάκριση. Όποιος αισθάνεται νέος και ακμαίος, αγαπά τον αθλητισμό και την καλή παρέα, να επικοινωνήσει με το μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου μας Γιώργο Γεωργόπουλο (6909948384) και τον προπονητή μας  Χρήστο Λαμπρόπουλο (6932988805).          

Θα πρέπει να κινητοποιηθούμε να συγκροτήσουμε την ομάδα μας.

3.Την Πέμπτη 16 Αυγούστου σας περιμένουμε όλους στο καθιερωμένο Ζωναταίικο Αντάμωμα για γλέντι μέχρι το πρωί.  Με πλούσιο φαγητό – προσφορά του συλλόγου – και μουσική από D.J.με το μέλος του συλλόγου μας Βασίλη Ζώταλη.

  1. Την Παρασκευή 17 Αυγούστου το δικό μας τουρνουά 3χ3 με την συνεργασία όπως κάθε χρόνο της ΑΕΜ ΠΟΛΥΒΙΟΣ στο γήπεδό μας στα Αλώνια. Όλοι θα πρέπει να φτιάξουν την ομάδα τους των 3-4 ατόμων, μικροί και μεγάλοι, αγόρια και κορίτσια να δείξουμε την αγάπη στον αθλητισμό, στην ευγενή άμιλλα, να διασκεδάσουμε και να δώσουμε ζωή στο χωριό και σε εμάς τους ίδιους.

Επικοινωνία με:
Ιορδάνη Δρακόπουλο: 6973737547
Γιώργο Γεωργόπουλο: 6909948384
Δημήτρη Τόμπρο : 6988729688

Θα χαρούμε να σας έχουμε μαζί μας
Το Διοικητικό Συμβούλιο

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here