Οι εκδηλώσεις εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου στην Μεγαλόπολη ( Βίντεο-Φωτογραφίες)

0
253

Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της επετείου του ΟΧΙ της 28ης Οκτωβρίου στην Μεγαλόπολη. Νωρίς το πρωί έγινε η τέλεση επίσημης δοξολογίας στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου και κατόπιν στην πλατεία τελέστηκε Τρισάγιο και έγινε κατάθεση στεφάνων στην μνήμη των πεσόντων.

Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε η εκπαιδευτικός του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μεγαλόπολης κα. Τρεμπέλα Μαρία.

Με σύμμαχο τον πολύ καλό καιρό η πλατεία και οι κεντρικοί δρόμοι γέμισαν από τους πολίτες που παρακολούθησαν την παρέλαση και τους παραδοσιακούς χορούς.

Να σημειώσουμε την πολύ όμορφη εντύπωση που μας άφησε η Φιλαρμονική Μεγαλόπολης με τις όμορφες στολές της και γενικά την αναβαθμισμένη παρουσία της.

Επίσης αξίζει να αναφερθούμε στο γεγονός ότι μετά από πολλά χρόνια η παρέλαση έγινε σε ένα καινούργιο οδόστρωμα και έτσι δεν είχαμε τις άθλιες εικόνες να βλέπουμε τους μαθητές να παρελαύνουν πάνω στις λακκούβες!

Ακόμα πολύ καλή εντύπωση μας έκανε ότι δεν υπήρχαν σχοινιά στον δρόμο και παρόλα αυτά οι πολίτες δεν δημιούργησαν προβλήματα στην ροή της παρέλασης.Νομίζω είναι η τρίτη φορά που επιχειρείται να μην υπάρχουν τα αντιαισθητικά σχοινιά που έδειχναν να κρατάνε “μαντρωμένους” τους πολίτες και η απόφαση της Δημοτικής Αρχής κρίνεται πετυχημένη.

Παρακολουθήστε από την κάμερα του Καφενείου της Μεγαλόπολη, φωτογραφίες και τα 3 βίντεο από τις εκδηλώσεις εορτασμού για την Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στην Μεγαλόπολη.

[ot-video][/ot-video]

[ot-video][/ot-video]

 

[ot-video][/ot-video]

 

[ot-video][/ot-video]

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here