Οι εκδηλώσεις για το Καρναβάλι στην Μεγαλόπολη

0
314

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
«ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΡΤΙ ΜΑΣΚΕ»: Ώρα 7.00 μ.μ. Στην πρώην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Μεγαλόπολης, Οι μικροί μασκαράδες θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν, να χορέψουν και να διασκεδάσουν παρέα με το «Τρένο της Χαράς».

ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
«ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΔΡΑΣΗΣ»: Ώρα 11.00 π.μ. Στην Κεντρική Πλατεία της Μεγαλόπολης Διαγωνισμός παιχνιδιών δράσης για τα σχολεία και παράλληλες δράσεις για τα μικρότερα παιδιά. Ποιο σχολείο θα κερδίσει το φετινό έπαθλο;

«ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΠΟΚΡΙΑΣ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ»: Ώρα 7.30 μ.μ.
Στην σκεπαστή πλατεία Πολυβίου. Τα μέλη με το προσωπικό του ΚΑΠΗ και τοπικοί σύλλογοι του Δήμου μας, θα μας ετοιμάσουν παραδοσιακά εδέσματα που θα προσφέρουν σε όλους με χαρά. Και φυσικά… ΓΛΕΝΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ, με την ΑΓΑΘΗ και τον ΓΙΩΡΓΟ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ. Τον χορό θα ανοίξει ο «Χορευτικός Όμιλος Μεγαλόπολης».

ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ Ώρα 5.00 μ.μ.
«ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΑΡΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΣΤΩΝ» Κατά μήκος των οδών Παπαναστασίου και Κολοκοτρώνη. Ακολουθεί καύση του Καρνάβαλου στην Κεντρική Πλατεία Μεγαλόπολης.

Οι Δημότες μπορούν να δανείζονται στολές στην αίθουσα του πρώην Δημοτικού Συμβουλίου καθημερινές από Δευτέρα 13/2 έως και Πέμπτη 23/2 και ώρες από 15.30 ως 20.00 το απόγευμα.

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here