ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΑΠΟΦΑΝΘΗΚΑΝ ΟΤΙ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΣΤΟΝ ΑΚΟΒΟ ΤΡΥΠΗΘΗΚΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ !

0
270

Όπως γράψαμε σε προηγούμενο άρθρο μας βγήκε χθες Παρασκευή η πολυναναμενόμενη δικαστική απόφαση για τις δημοτικές εκλογές στην Μεγαλόπολη.

Ο δικαστές στην απόφαση τους απορρίπτουν την ένσταση που έκανε ο Παναγιώτης Μπούρας αλλά και την αντένσταση που κατέθεσε ο Διονύσιος Παπαδόπουλος.

Η απόφαση θα καθαρογραφεί και μέσα στην βδομάδα θα κυκλοφορήσει και επίσημα. Παρόλα αυτά έχουν γίνει γνωστά κάποια κομμάτια της.

Όπως ήταν αναμενόμενο , το ενδιαφέρον όλων εστιάζεται τι αναφέρει το σκεπτικό των δικαστικών λειτουργών και γιατί πήραν αυτή την απόφαση. Επίσης το ενδιαφέρον στρέφεται και στο τι έχει γίνει με τα τρυπημένα ψηφοδέλτια του Ακόβου.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες που συνέλεξε το Καφενείο της Μεγαλόπολης από πολλές πηγές…..

[blockquote style=”1″]Οι δικαστές για το θέμα του Ακόβου , αναφέρουν με πολύ μεγάλη σαφήνεια μερικά επιχειρήματα που έχουν να κάνουν με την συνεχόμενη αρίθμηση των τρυπημένων ψηφοδελτίων αλλά και με το γεγονός ότι τα τρυπήματα ήταν πολύ εμφανή. Καταλήγουν τελικά το σκεπτικό τους και αποφασίζουν ότι τα ψηφοδέλτια έχουν τρυπηθεί μετά την ψηφοφορία, οπότε δεν επηρεάστηκε το αποτέλεσμα και γι αυτό δεν θεωρούνται άκυρα ![/blockquote]

3 ανώτεροι δικαστικοί λειτουργοί λοιπόν αποφαίνονται ότι τα περιβόητα πλέον ψηφοδέλτια του Ακόβου τρυπήθηκαν μετά την ψηφοφορία.!!

Αυτή η συγκεκριμένη απόφαση αποτελεί μια πολύ σημαντική εξέλιξη στην υπόθεση και πλέον δίνει άλλη τροπή στο όλο θέμα. Είναι πλέον δεδομένο ότι πολλά θα αλλάξουν τώρα αφού η υπόθεση θα καταλήξει σε εισαγγελική έρευνα για να βρεθεί ποιος-ποιοι τρύπησαν τα ψηφοδέλτια μετά την διαδικασία. Και οι ποινές που προβλέπονται από την Δικαιοσύνη είναι πολύ βαριές.

Υπενθυμίζουμε ότι για το θέμα έχει κάνει μηνυτήρια αναφορά ο Διονύσιος Παπαδόπουλος.

Περισσότερα για το θέμα αλλά και όλα τα υπόλοιπα που αναφέρει μέσα η απόφαση θα σας δώσουμε από βδομάδα που θα κυκλοφορήσει και επίσημα.

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here