Οι βραβεύσεις του ΠΕΛΑΣΓΟΥ στην Γιορτή Μπάσκετ της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π.

0
227

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη η Γιορτή Μπάσκετ της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π., την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015, στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων 186 του Πολιτιστικού Συλλόγου Γαργαλιάνων.

Η εκδήλωση περιελάμβανε
1ον ) Απονομή Τιμητικών διακρίσεων σε πρόσωπα που με την αγάπη και προσφορά τους τιμούν το αθλητικό κίνημα και την Καλαθοσφαίριση, καθώς και αθλητές, προπονητές, παράγοντες.
2ον) Απονομές επάθλων στα σωματεία που πρώτευσαν κατά κατηγορία, την αγωνιστική περίοδο 2014-2015,
και 3ον) Τις Κληρώσεις των Πρωταθλημάτων Α΄ – Β΄ Κατηγορίας Ανδρών & Γυναικών, αγωνιστικής περιόδου 2015-2016.

Ξεχωριστή θέση στη βραδιά είχε η ομάδα μπάσκετ της πόλης μας Καλαθοσφαιρικός Όμιλος Μεγαλόπολης «ΠΕΛΑΣΓΟΣ» που βραβεύτηκε συνολικά για τρία πρωταθλήματα (Ανδρών-Νεανίδων –Κορασίδων ) και μια διάκριση πολυτιμότερου παίκτη (Αλεξάκης Πέτρος).

Στα παρακάτω φωτογραφικά στιγμιότυπα από την βραδιά, βλέπουμε τον αρχηγό της ανδρικής Στράγγα Γεώργιο να παραλαμβάνει το κύπελλο ,τον Αλεξάκη Πέτρο να παίρνει την τιμητική πλακέτα, την τριάδα του ανδρικού (Στράγγας –Κρόκος -Αλεξάκης ) και την ομάδα των κορασίδων (η πιο πλήρης –όμορφη και πετυχημένη παρουσία της βραδιάς) σε πλήρη εμφάνιση να παραλαμβάνει τα δύο κύπελλα και τα μετάλλια τους.

pelasgos-aponomes (1) pelasgos-aponomes (2) pelasgos-aponomes (3) pelasgos-aponomes (4) pelasgos-aponomes (5) pelasgos-aponomes (6)

Η Γιορτή της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. έκλεισε με τη διεξαγωγή των Κληρώσεων των Πρωταθλημάτων Α΄ – Β΄ Κατηγορίας Ανδρών και Γυναικών, αγωνιστικής περιόδου 2015-2016.

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here