Οι αγριόχοιροι προκαλούν ζημιές στα δίκτυα της ΔΕΗ

0
238

Μέχρι τώρα όλοι γνωρίζουμε τις μεγάλες ζημιές που προκαλούν οι αγριόχοιροι σε χωράφια, κήπους , σπίτια σε πολλά χωριά της περιοχής μας αλλά και σε περιοχές της υπόλοιπης χώρας.

Το πρόβλημα είναι μεγάλο και δεν έχει αντιμετωπιστεί από κανέναν.

Τώρα όμως έχουμε και περιπτώσεις που οι αγριόχοιροι έχουν ξεκινήσει να προκαλούν σοβαρές ζημιές σε κολώνες μέσης τάσης (20KV) της ΔΕΗ.

To θέμα μας γνωστοποίησε ο Σταύρος Αθανασόπουλος, δημοτικός σύμβουλος στην Μεγαλόπολη. Σας παρουσιάζουμε μερικά παραδείγματα από την περιοχή της Φαλαισίας, ανάλογα φαινόμενα υπάρχουν και σε άλλες περιοχές.

Το πρόβλημα μεγαλώνει και πολύ σύντομα θα έχουμε διακοπές ρευματοδότησης σε πολλά χωριά. Μάλιστα οι διακοπές αυτές θα είναι μεγάλες αφού η αποκατάσταση των βλαβών θα είναι δύσκολη.

Πρέπει οι αρμόδιοι να δουν πιο σοβαρά το θέμα και να υπάρξουν κινήσεις άμεσα να αντιμετωπιστεί αυτό το φαινόμενο.

Πολλοί κάτοικοι μας παραπονέθηκαν για τους αγριόχοιρους και μας τόνισαν η χώρα μας κάνει εισαγωγές κρέατος αγριόχοιρων την στιγμή που εμείς έχουμε υπερπληθυσμό και τους αφήνουμε να προκαλούν καταστροφές.

[blockquote style=”1″]Μιλήσαμε με τεχνικούς του ΔΕΔΔΗΕ και μας ανέφεραν ότι γνωρίζουν το θέμα και μάλιστα συνέχεια ανακαλύπτουν ζημιές σε επθεωρήσεις που κάνουν. Υπάρχουν όμως και σημεία που δεν είναι εύκολα προσβάσιμα και χρειάζεται όποιος βλέπει κάτι να ενημερώνει.[/blockquote]

Δείτε φωτογραφίες από μερικές κολώνες της ΔΕΗ που έστειλε ο Σταύρος Αθανασόπουλος στο Καφενείο της Μεγαλόπολης.

agriogoyroyna-kolonesdei (1) agriogoyroyna-kolonesdei (3) agriogoyroyna-kolonesdei (4) agriogoyroyna-kolonesdei (6)

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here