Οικογένεια από την Γέφυρα βρήκε ένα μικρό γεράκι και το έστειλε στο κέντρο περίθαλψης στην Αίγινα

0
480

Σήμερα το μεσημέρι μια οικογένεια από το χωριό Γέφυρα βρήκαν στην είσοδο του νεκροταφείου ένα μικρό γεράκι το οποίο ήταν πληγωμένο το φτερό του και λόγω τον καιρικών συνθηκών και της αρκετής ζέστης και της έλλειψης νερού το γεράκι ήταν αφυδατωμένο και αρκετά ταλαιπωρημένο.

Μετά από επικοινωνία που είχαν με τους υπεύθυνους από το κέντρο περίθαλψης στην Αίγινα τους καθοδήγησαν να στείλουν το πληγωμένο γεράκι στην Αθήνα από όπου θα το παραλάβουν για να το πάνε στο κέντρο περίθαλψης στην Αίγινα.

Επίσης οι υπεύθυνοι του κέντρου έδωσαν οδηγίες ώστε να δώσουν τις πρώτες βοήθειες για την ομαλή μεταφορά του με το ΚΤΕΛ Αρκαδίας στην Αθήνα.

Στις φωτογραφίες φαίνεται η περίθαλψη , δίνοντας του ζαχαρόνερο ώστε να μπορέσει να ανακτήσει τις δυνάμεις του και να αφυδατωθεί το μικρό γεράκι. Αξίζει να δώσουμε ένα μεγάλο μπράβο στην οικογένεια που βρήκε το γεράκι και με μεγάλη ευαισθησία και αγάπη που έδειξαν για να δώσουν τις πρώτες βοήθειες και να κανονίσουν με δική τους ευθύνη να στείλουν το γεράκι στην Αίγινα.

 

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here