Οδηγός έτρεχε στο αντίθετο ρεύμα στην Ε.Ο. Κορίνθου – Τρίπολης (video)

0
487

Την Τρίτη 1η Σεπτεμβρίου στην Εθνική Οδό Κορίνθου – Τρίπολης ένας 80χρονος οδηγός κινείτο στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και μάλιστα στη λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας.

Οι οδηγοί που τον συνάντησαν ήταν εξαιρετικά τυχεροί και… έκαναν τον σταυρό τους που με ελιγμούς κατόρθωσαν να τον αποφύγουν.

Ευτυχώς, ένας οδηγός λεωφορείου του ΚΤΕΛ Λακωνίας, ο κ. Γ. Χαρβούρος, ο οποίος ανέβασε και το βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό, μόλις αντιλήφθηκε ότι το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 80χρονος είχε σταματήσει στη λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας μπροστά του και ένα φορτηγό εταιρίας σουπερμάρκετ προπορευόταν στη μεσαία λωρίδα, φρενάροντας ψύχραιμα σταμάτησε μπροστά στο αυτοκίνητο του 80χρονου.

Μάλιστα, όπως θα δείτε και στο βίντεο, ο ηλικιωμένος οδηγός κάνει και νόημα στον οδηγό του λεωφορείου να μεριάσει… Τελικά, κατάλαβε ότι έπρεπε να κάνει αναστροφή.

Περιττό να πούμε ότι θα μπορούσε να είχε συμβεί θανατηφόρο τροχαίο. Περιττό να πούμε ότι κάποια στιγμή πρέπει να σταματάμε να οδηγούμε, αν και αυτό δεν σημαίνει ότι μόνον οι ηλικιωμένοι οδηγοί κάνουν εγκληματικά λάθη.

από το ArcadiaPortal.gr

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here