ΑρχικήΑΡΘΡΑΞεμπλόκαραν 190 Επενδύσεις του Προγράμματος για την ενίσχυση μικρομεσαίων επιχειρήσεων στους τομείς...

Ξεμπλόκαραν 190 Επενδύσεις του Προγράμματος για την ενίσχυση μικρομεσαίων επιχειρήσεων στους τομείς της μεταποίησης, του τουρισμού και του εμπορίου – υπηρεσιών.

Εγκρίθηκε, μετά από εισήγηση της αρμόδιας Επιτροπής, από τον Υφυπουργό Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ.Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, η ένταξη στο σχετικό Πρόγραμμα 190 έργα Ενίσχυσης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων οι οποίες δραστηριοποιούνται στους τομείς της Μεταποίησης, του Τουρισμού, και του Εμπορίου – Υπηρεσιών.

Τα έργα αυτά έχουν συνολικό προϋπολογισμό ύψους σχεδόν 23 εκ. ευρώ, εκ των οποίων η δημόσια δαπάνη ξεπερνά τα 11 εκ. ευρώ. Η ένταξη των έργων αυτών είχε αρχικά μπλοκάρει, για τυπικούς λόγους, από τους ενδιάμεσους φορείς υλοποίησης του προγράμματος. Με πρωτοβουλία του Υφυπουργού, συστάθηκε Ειδική Επιτροπή η οποία έκανε επανεξέταση των αιτήσεων, μία-προς-μία, και δικαίωσε όσους επενδυτές πληρούσαν τα κριτήρια. .

Τα παραπάνω επενδυτικά σχέδια διαχωρίζονται, βάσει του οδηγού εφαρμογής, στους κλάδους των Υπηρεσιών (που αφορούν επενδύσεις ύψους 20.000 – 100.000 ευρώ), Μεταποίησης (επενδύσεις ύψους 30.000 – 300.000 ευρώ) και Τουρισμού (επενδύσεις ύψους 20.000 – 300.000 ευρώ). Το ποσοστό επιχορήγησής τους διαφέρει ανάλογα με την Περιφέρεια υλοποίησης και το μέγεθος της Επιχείρησης.

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,819ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,351ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια