ΑρχικήΑΡΘΡΑΞεκινάει αύριο Παρασκευή η 3η μονάδα της Μεγαλόπολης

Ξεκινάει αύριο Παρασκευή η 3η μονάδα της Μεγαλόπολης

Αύριο Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου στις 7 το πρωί θα τεθεί σε λειτουργία η μονάδα 3 της Μεγαλόπολης.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του Διαχειριστή του συστήματος ανάβει η 3η μονάδα και έτσι θα αποκατασταθεί πλήρως και η ομαλή λειτουργία της Τηλεθέρμανσης Μεγαλόπολης.

Παρόλα αυτά όλα όσα συνέβησαν χρονιάρες μέρες και έσβησαν οι μονάδες της Μεγαλόπολης , προκάλεσαν αντιδράσεις από πολλούς για τον τρόπο που αντιμετωπίζει η ΔΕΗ την Μεγαλόπολη.

Στην Δυτική Μακεδονία έγιναν παρεμβάσεις και η ΔΕΗ φρόντισε να λειτουργούν οι μονάδες που είναι απαραίτητες για να λειτουργούν οι Τηλεθερμάνσεις. Διαβάσαμε ότι έγιναν παρεμβάσεις στην ΔΕΗ , ακόμα και σε Υπουργούς και κανονίστηκε να λειτουργήσουν 4 λιγνιτικές μονάδες στην Μακεδονία και καμία στην Μεγαλόπολη. Δεν ξέρουμε πόσο αληθεύουν όλα αυτά, βλέπουμε όμως το αποτέλεσμα.

Στην Μεγαλόπολη αν δεν υπήρχε η προμήθεια και χορήγηση αρκετών χιλιάδων λίτρων πετρελαίου από την ΛΙΓΝΙΤΙΚΗ ΑΕ , οι πολίτες θα είχαν σοβαρότατο πρόβλημα. Η διοίκηση της θυγατρικής της ΔΕΗ δεν είχε καμία ευθύνη που παρέμενε η μονάδα εκτός παρόλα αυτά στήριξε την λειτουργία της Τηλεθέρμανσης. Είναι βέβαια γνωστό ότι με την καύση πετρελαίου δεν μπορεί να λειτουργήσει όπως πρέπει η Τηλεθέρμανση αλλά δόθηκε η καλύτερη και η μοναδική λύση που υπήρχε διαθέσιμη.

Για ακόμη μια φορά βγαίνει στην επιφάνεια το σοβαρότατο θέμα που ονομάζεται Τηλεθέρμανση Μεγαλόπολης και αφορά τα πολλά ερωτήματα που χρόνια τώρα παραμένουν αναπάντητα, τόσο για τα οικονομικά της , όσο και για τα λειτουργικά προβλήματα αλλά και αν θα καταστεί ποτέ δυνατόν να είναι διαθέσιμη σε όλους.

Όπως έχουμε γράψει και σε προηγούμενο άρθρο μας, η νέα δημοτική αρχή και το νέο Δ.Σ. της Τηλεθέρμανσης δεν ευθύνονται για όλα αυτά, “κληρονόμησαν” αυτά τα προβλήματα. Για αυτό όμως που είναι υπεύθυνοι είναι ότι πρέπει το συντομότερο δυνατόν να ενημερώσουν όλους τους πολίτες για όλα. Να φροντίσουν να αλλάξουν τα “κακώς κείμενα”. Και επίσης θα πρέπει να είμαστε πιο έτοιμοι αν στο μέλλον χρειαστεί να σβήσει η 3η μονάδα για σύντομο χρονικό διάστημα η αν πάθει κάποια βλάβη.

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,355ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια