Ξεκίνησε ο καθαρισμός των κάδων απορριμάτων στην Μεγαλόπολη!

0
201

Ακόμα ένα μηχάνημα του Δήμου Μεγαλόπολης κυκλοφόρησε σήμερα στους δρόμους της πόλης, που είχαμε πολύ καιρό να το δούμε.

Πολλοί βέβαια ίσως να μην το είχαν δει και ποτέ. Ο λόγος για το μηχάνημα καθαρισμών κάδων αλλά και παράλληλα αποφρακτικό που ο Δήμος Μεγαλόπολης έχει λάβει σαν χορηγία από τις φωτιές του 2007.

Το μηχάνημα αυτό ξεκίνησε σήμερα να καθαρίζει τους κάδους και όπως όλοι καταλαβαίνουμε πρόκειται για μια πολύ σημαντική δράση που έχει ςάμεσο αντίκτυπο σε όλους τους πολίτες.

Να σας πω επίσης ότι το συγκεκριμένο μηχάνημα είχε τεθεί εκτός λειτουργίας εδώ και πολλά χρόνια και στην ουσία είχε εγκαταλειφθεί στο γκαράζ. Ο λόγος ήταν τελικά μια πολύ μικρή βλάβη σε κάποιο ηλεκτριό εξάρτημα που αποκαταστάθηκε και μάλιστα δεν κόστισε και σχεδόν τίποτα. Απομένουν βέβαια ακόμα μερικές εργασίες συντήρησης αλλά ήδη οι καθαρισμοί ξεκίνησαν.

Ο νέος αντιδήμαρχος Ιωάννης Μπάζιος κατάφερε να βγάλει στους δρόμους και το μηχάνημα αυτό αλλά και την σκούπα , δίνοντας έτσι μέσα στις πρώτες κιόλας ημέρες ανάληψης των καθηκόντων του ένα πρώτο δείγμα από τις διαθέσεις της νέας Δημοτικής Αρχής.

Ελπίζουμε οι κινήσεις αυτές να συνεχιστούν και να εμπλουτιστούν. Οι πολίτες της Μεγαλόπολης χρειάζονται καθημερινά σωστές υπηρεσίες από τον Δήμο.

katharismoi-kadwn-megalopoli (1) katharismoi-kadwn-megalopoli (4) katharismoi-kadwn-megalopoli (3) katharismoi-kadwn-megalopoli (2)

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here