Ξήλωσαν τις αφίσες από το κιόσκι της Λαϊκής Συσπείρωσης στην πλατεία της Μεγαλόπολης

2
214

Για 2 συνεχόμενες βραδιές άγνωστα άτομα έχουν ξηλώσει τις αφίσες από το κιόσκι της Λαϊκής Συσπείρωσης στην πλατεία της Μεγαλόπολης.

Το κιόσκι έχει παραχωρηθεί από τον Δήμο και πάνω σε αυτό είχαν κολληθεί αφίσες του συνδυασμού του Παναγιώτη Λαμπρόπουλου και του Νίκου Γόντικα.

 

Facebook Comments

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλημέρα ονομάζομαι Έφη γεννήθηκα και μένω στην Αθήνα. Η καταγωγή μου είναι από την Λυκόσουρα.Η ιστοσελίδα σας είναι πολύ καλή. Νομίζω ότι θα πρέπει να αναδείξετε περισσότερο τις ομορφιές των χωριών τα οποία έχουν εγκαταλειφθεί εξαιτίας των πολιτικών που ακολουθήθηκαν από τα δυο γνωστά κόμματα όλα αυτά τα χρόνια. Να γίνετε κριτική έτσι ώστε ο κόσμος να βγάζει συμπεράσματα. Τα χωριά ερήμωσαν, κάποιοι έχουν ευθύνες.Επίσης γελάω πολύ με όλους αυτούς τους υποψήφιους που το παίζουν ακομμάτιστοι, παρθενογένεση, ας τα αφήσουν αυτά. Εγώ προσωπικά στηρίζω τη Λαϊκή Συσπείρωση. Είναι ξεκάθαροι, συνεπείς στις απόψεις τους. Νομίζω ότι θα μπορούσατε να προβάλετε περισσότερο τις θέσεις της. Δεν υπόσχονται θεσούλες και εύπεπτα συνθήματα καλούν τον κόσμο να αγωνιστεί. 2 εκ. άνεργοι, φορολογία, κόψιμο συντάξεων, υγεία που χρυσοπληρώνουμε, αυτά μας καίνε. Ας απαντήσουν οι ακομμάτιστοι. Ευχαριστώ για το χρόνο σας!

  2. Καλημέρα ονομάζομαι Έφη γεννήθηκα και μένω στην Αθήνα. Η καταγωγή μου είναι από την Λυκόσουρα.Η ιστοσελίδα σας είναι πολύ καλή. Νομίζω ότι θα πρέπει να αναδείξετε περισσότερο τις ομορφιές των χωριών τα οποία έχουν εγκαταλειφθεί εξαιτίας των πολιτικών που ακολουθήθηκαν από τα δυο γνωστά κόμματα όλα αυτά τα χρόνια. Να γίνετε κριτική έτσι ώστε ο κόσμος να βγάζει συμπεράσματα. Τα χωριά ερήμωσαν, κάποιοι έχουν ευθύνες.Επίσης γελάω πολύ με όλους αυτούς τους υποψήφιους που το παίζουν ακομμάτιστοι, παρθενογένεση, ας τα αφήσουν αυτά. Εγώ προσωπικά στηρίζω τη Λαϊκή Συσπείρωση. Είναι ξεκάθαροι, συνεπείς στις απόψεις τους. Νομίζω ότι θα μπορούσατε να προβάλετε περισσότερο τις θέσεις της. Δεν υπόσχονται θεσούλες και εύπεπτα συνθήματα καλούν τον κόσμο να αγωνιστεί. 2 εκ. άνεργοι, φορολογία, κόψιμο συντάξεων, υγεία που χρυσοπληρώνουμε, αυτά μας καίνε. Ας απαντήσουν οι ακομμάτιστοι. Ευχαριστώ για το χρόνο σας!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here