Ξέφυγε πλέον η κατάσταση με τα απορρίμματα στην Πελοπόννησο (video)

0
248

Την προηγούμενη εβδομάδα η Πελοπόννησος έγινε μάρτυρας της κόντρας που ξέσπασε μεταξύ του δημάρχου Καλαμάτας κ. Νίκα και του δημάρχου Άργους κ. Καμπόσου, σχετικά με τη διαχείριση των απορριμμάτων (δείτε ΕΔΩ).

Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Νίκας υπεραμύνεται του περιφερειακού σχεδιασμού για τα απορρίμματα και στο πλαίσιο αυτό δεν δίστασε να χαρακτηρίσει «ανύπαρκτο» τον διαγωνισμό που πραγματοποίησε ο Δήμος Άργους – Μυκηνών, ο οποίος προκρίνει τη διαχείριση σε επίπεδο Δήμου. Ο δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος με ένα δεκάλεπτο βίντεο εξηγεί για ακόμα μία φορά τον τρόπο με τον οποίον πραγματοποιήθηκε ο εν λόγω διαγωνισμός και επιτίθεται εναντίον του αντιπεριφερειάρχη κ. Χειβιδόπουλου.

«Αναγκάζομαι να επικοινωνήσω ξανά επειδή ακούω μερικούς ανθρώπους που δεν θέλω να χαρακτηρίσω ούτε βλάκες ούτε συναλλασσόμενους ή επικίνδυνους. Η πρώτη εταιρία στον διαγωνισμό μας μειοψήφησε με 29,45 ευρώ τον τόνο και τη δεύτερη εταιρία με 34,9 που είναι ο Ηλέκτωρ. όλα μαζί, με ΦΠΑ, βγαίνει 45 ευρώ», λέει ο δήμαρχος Άργους.

«Η διαδικασία της Περιφέρειας Πελοποννήσου κοστίζει περίπου 120 ευρώ ο τόνος, 85 ευρώ συν μεταφορικά, συν όλο το σύστημα που έχει εμπλοκές, που θα πληρώσετε εσείς!», προειδοποιεί και εξακολουθεί λέγοντας ότι το σύστημα όλο έχει θορυβηθεί επειδή ο Δήμος Άργους είχε αυτό το πολύ θετικό, όπως λέει, γα τους πολίτες αποτέλεσμα στον διαγωνισμό του.

Ακόμη, ο δήμαρχος εξηγεί ότι δεν συμπεριλαμβάνεται η τιμή της κατασκευής εργοστασίου στη συμφωνία, επειδή για το εργοστάσιο, που θα κοστίσει 550.000 ευρώ, τα χρήματα θα δοθούν από το υπουργείο, ενώ και για τα μηχανήματα, υπάρχει πρόβλεψη να εξασφαλιστούν τα χρήματα μέσω ΕΣΠΑ.

Στη συνέχεια, κατηγόρησε ευθέως τον κ. Χειβιδόπουλο ότι έει μεγάλο καημό, όπως είπε, τώρα που τελειώνει το «αντιπεριφερειαρχιλίκι», να κάνει την καρέκλα του δημάρχου επάγγελμα.

Ο Χειβιδόπουλος έχει έναν μεγάλο καημό, τελειώνει το αντιπεριφερειαριλίκι και νομίζει ότι η καρέκλα του δημάρχου είναι επάγγελμα. Οι άνθρωποι αυτοί δεν μπορούν. Η EcoStar Διαλυνάς έκανε τη διαφορά.

[blockquote style=”1″]Κερδίζουμε 1,6 εκατ. ευρώ τον χρόνο, αν δεν πάμε με την ΤΕΡΝΑ.[/blockquote]

«Δαγκώνουν τις αλυσίδες τους από την τρέλα που τους έχει χτυπήσει στο κεφάλι συνεπεία του γεγονότος ότι  έχουν αποκαλυφθεί όλα τα σχέδιά τους», δηλώνει ο κ. Καμπόσος.

από το ArcadiaPortal.gr

[ot-video][/ot-video]

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here