Ντάνος Θεόδωρος: Θα είμαι δίπλα στα προβλήματα των συμπολιτών μου

0
121

Φίλες και φίλοι,
Με αίσθημα ευθύνης αποφάσισα να είμαι υποψήφιος Βουλευτής Αρκαδίας με το “Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών” του Γιώργου Παπανδρέου.
Σήμερα η χώρα βρίσκεται και πάλι σε ένα σταυροδρόμι. Η παράταξη των αρχών και των αξιών που μας ένωσαν και μας ενώνουν βρίσκεται και αυτή σε κρίση.

Τα νέα διλήμματα και κοινωνικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, δεν θα απαντηθούν με βολικές διευθετήσεις και συνδιαλλαγές. Χρειάζονται νέες πολιτικές προτάσεις, διαρκής σύγκρουση με το πελατειακό κατεστημένο, δημιουργική ρήξη με το κομματικό κατεστημένο.
Ήρθε η ώρα για το επόμενο βήμα.

Το διακύβευμα σε αυτές τις εκλογές είναι ποια είναι η φυσιογνωμία της Ελλάδας αύριο, μετά την κρίση. Το σύνθημα του 2009 “Ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε” είναι επίκαιρο και σήμερα στις εκλογές που έρχονται.
Με το “Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών” θα ξεκινήσει η ανασυγκρότηση του ευρύτερου χώρου των δημοκρατών και σοσιαλιστών στη χώρα μας, αγκαλιάζοντας όλο τον δημοκρατικό χώρο.

Έχοντας λοιπόν ταχθεί εδώ και χρόνια σε έναν αγώνα για δημοκρατία, διαφάνεια, αξιοκρατία,αλληλεγγύη στον άνθρωπο, συμμετοχή στα κοινά του τόπου μου για την βελτίωση της ποιότητας και των συνθηκών ζωής, με κίνητρο την προσφορά και ισχυρή θέληση, ζητών την ψήφο και την εμπιστοσύνη σας.
Θα είμαι δίπλα στα προβλήματα των συμπολιτών μου.

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here