Νοσεί το Κράτος και την πληρώνουν οι πολίτες

0
416

Απαγορεύονται οι καρναβαλικές εκδηλώσεις (οι οποίες γίνονται σε ανοικτούς χώρους) λόγω άμεσου κινδύνου δημόσιας υγείας.

Ταυτόχρονα η ίδια Κυβέρνηση επιτρέπει την διεξαγωγή αγώνων ποδοσφαίρου και άλλων αθλημάτων (που γίνονται και σε κλειστούς χώρους) και όπως μας ενημερώνει ο αρμόδιος υπουργός: Η πολιτική ηγεσία του Αθλητισμού είχε εντατικές επαφές με τους συναρμόδιους φορείς και τους ειδικούς, οι οποίες κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι τα μεμονωμένα κρούσματα κορωνοϊού που έχουν εμφανιστεί στη χώρα μας, δεν αποτελούν λόγο αναβολής αθλητικών διοργανώσεων .

Στα καρναβάλια δηλαδή μπορεί να έχουμε κρούσματα, στους αγώνες όχι.!!

Κανονικά θα πάμε και στην εκκλησία και οπουδήποτε αλλού, εκεί δεν υπάρχει κίνδυνος.

Μιλάμε για την ίδια Κυβέρνηση που ενώ δήλωνε έτοιμη, δεν υπήρχαν έλεγχοι στις εισόδους της χώρας και έτσι πέρασαν πολίτες χωρίς έλεγχο.

Με μια πολύ προχειρογραμμένη απόφαση , τρεις υπουργοί στην ουσία πετάνε το μπαλάκι σε άλλους και θεωρούν ότι κάνουν το χρέος τους.

Στην συγκεκριμένη υπουργική απόφαση γίνεται λόγος ότι όποιος δεν συμμορφωθεί κινδυνεύει με 2ετή φυλάκιση, άραγε πως θα τιμωρηθούν όσοι κρατικοί λειτουργοί μας εκθέτουν συνεχώς σε κινδύνους;

Η αντιμετώπιση του κινδύνου από την γρίπη, από τον κορωνοϊό, από οποιοδήποτε άλλο περιστατικό, απαιτεί ευθύνη και σοβαρότητα.

Νοσεί το κράτος τελικά και την πληρώνουν οι πολίτες….

Αλεβίζος Παναγιώτης

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here