ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ – ΤΟ Κ.Υ.Τ. 400ΚV ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ!

0
160

Το Νομαρχιακό Συμβούλιο Αρκαδίας θα συνεδριάσει στις 7 Δεκεμβρίου 2010, ημέρα Τρίτη και ώρα 15:00, στο κατάστημα της Ν.Α. Αρκαδίας με αντικείμενο συζήτησης τα εξής θέματα:

Έγκριση 12ης τροποποίησης του προϋπολογισμού της Ν.Α. Αρκαδίας, οικονομικού έτους 2010.

Κλείσιμο ανενεργών λογαριασμών της Ν.Α. Αρκαδίας στην Alpha Bank.

Γνωμοδότηση για τη μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων του έργου: «Γραμμή Μεταφοράς (Γ.Μ.) 400 kv ΚΥΤ Πάτρας-ΚΥΤ Μεγαλόπολης».

Γνωμοδότηση για τη μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων του έργου: «ΚΥΤ Μεγαλόπολης και Γραμμές Μεταφοράς (Γ.Μ.) για την ηλεκτρική διασύνδεση αυτού».

Γνωμοδότηση για συμπληρωματική μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων για την τροποποίηση της ΚΥΑ, με α,π, 130113/22-5-03, με την οποία εγκρίθηκαν οι περιβαλλοντικοί όροι για τον κλάδο τμήμα Λεύκτρο-Σπάρτη του αυτοκινητοδρόμου Κόρινθος-Τρίπολη-Καλαμάτα/Σπάρτη, όπως τροποποιήθηκε με την ΚΥΑ με απ. οικ. 137784/20-03-09.

Γνωμοδότηση για τη μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων του έργου: «Αιολικός Σταθμός παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας ισχύος 33 MW», ιδιοκτησίας της «Αιολική Μεσοκορφής Ε.Ε.» στη θέση «Ψηλή Ράχη-Μεσοκορφή-Άγια Κυριακή» του Δ. Κορυθίου του Ν. Αρκαδίας.

Αντικατάσταση έργου ενταγμένου στο πρόγραμμα ΟΣΚ 2005.

Έγκριση ένταξης έργων από πιστώσεις ΤΕΟ.

Αύξηση προϋπολογισμού και πίστωσης έργου του προγράμματος ΚΑΠ 2008-Βελτιώσεων κλπ Οδικού Δικτύου.

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here