ΝΕΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΟΝ ΛΟΥΣΙΟ ΠΟΤΑΜΟ

0
341


Νέο ατύχημα είχαμε χθές το απόγευμα στον ποταμό λούσιο αυτή την φορά σε ομάδα νέων που έκανε rafting.
Oι πληροφορίες είναι λίγο μπερδεμένες ακόμα , το σίγουρο είναι ότι 3 βάρκες κατέβαιναν το ποτάμι και στην μία από αυτές ήταν 4 άτομα. Η συγκεκριμένη βάρκα κάποια στιγμή αναποδογύρισε και οι 4 νέοι βρέθηκαν στα φουσκωμένα νερά του λουσίου.
Οι 3 από αυτούς κατάφεραν να βγουν αμέσως έξω και μαζί με τους υπόλοιπους από τις άλλες 2 βάρκες επιχείρησαν να τραβήξουν έξω και τον άλλο νέο ο οποίος ίσως και να είχε χτυπήσει και να μην είχε τις αισθήσεις του.
Δεν κατάφεραν να τον βγάλουν έξω και παρασύρθηκε από το ποτάμι και από τότε αγνοείται.
Οι αρχές ενημερώθηκαν στις 18.05 περίπου και αν ισχύει αυτό τότε υπάρχει σίγουρα καθυστέρηση μια και οι καταβάσεις στο ποτάμι γίνονται μέχρι το μεσημέρι.
Στο σημείο έχουν πάει αμέσως μεγάλες δυνάμεις της Πυροσβεστικής και εθελοντές αλλά οι καιρικές συνθήκες και η μορφολογία του εδάφους κάνουν το έργο της διάσωσης αρκετά δύσκολο.
Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό το γεγονός ξύπνησαν σε όλους μνήμες από την τραγωδία με τον θάνατο 8 νέων που είχε γίνει τον Μάιο του 2007 και για ακόμη μια φορά όλοι μας αναρωτιόμαστε πως είναι δυνατόν με τέτοια κακοκαιρία να παίρνονται τέτοια μεγάλα ρίσκα και άν πράγματι οι εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή έχουν συναίσθηση των κινδύνων η όχι!
Φαίνεται τελικά οτι τα παθήματα του παρελθόντος δεν έχουν γίνει μαθήματα σε κανέναν!

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here