ΑρχικήΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΚΟΡΙΝΘΟΥ.

ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΚΟΡΙΝΘΟΥ.

 
Νέες τιμές αλλά και αλλαγές θα τεθούν σε εφαρμογή από τις 3 Μαρτίου στους σταθμούς διοδίων στην εθνική οδό Κορίνθου-Τρίπολης. Οι οδηγοί θα πληρώνουν στο Σπαθοβούνι και τη Νεστάνη, σε κάθε κατεύθυνση. Σήμερα όσοι κινούνται προς Καλαμάτα πληρώνουν μόνο στο Σπαθοβούνι, ενώ όσοι κατευθύνονται προς Αθήνα μόνο στη Νεστάνη.

 
Η εταιρεία «Μορέας» αναφέρει ότι οι τιμές επιμερίστηκαν στους δύο σταθμούς και μειώθηκαν κατά 4% έως 7%, ανάλογα με την κατηγορία του οχήματος. Αρμόδιοι της κοινοπραξίας μάς ενημέρωσαν ότι αυτό προβλέπεται από τη σύμβαση παραχώρησης, με το δεδομένο ότι είναι έτοιμο το μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής Κόρινθος – Τρίπολη.

Δεν μπορούσαν ωστόσο να μας εξηγήσουν γιατί οι οδηγοί θα πληρώνουν λιγότερο τώρα που ο αυτοκινητόδρομος έχει βελτιωθεί, ούτε ήταν σε θέση να μας απαντήσουν αν προβλέπονται νέες αυξήσεις μέσα στο 2010. Πάντως όσα Ι.Χ. κατευθύνονται προς ενδιάμεσους προορισμούς, π.χ. Ναύπλιο, σήμερα πληρώνουν στο Σπαθοβούνι 2 ευρώ μόνο στη μία κατεύθυνση. Από τις 3 Μαρτίου θα πληρώνουν ένα ευρώ προς κάθε κατεύθυνση, δηλαδή και πάλι 2 ευρώ.

Στα τέλη Μαρτίου πάντως προβλέπεται να δοθεί στην κυκλοφορία ένα καινούργιο τμήμα μήκους 14 χλμ. στο τμήμα Αθήναιο – Λεύκτρο, με το οποίο παρακάμπτονται οι στροφές της Μεγαλόπολης και μειώνεται ο χρόνος ταξιδιού κατά 15 λεπτά.

Στο τέλος Αυγούστου θα είναι έτοιμο άλλο ένα τμήμα, στο Καλογερικό, κοντά στην Τρίπολη. Σε αυτό το κομμάτι προβλέπεται να λειτουργήσει νέος σταθμός διοδίων.

Υπενθυμίζεται ότι οι οδηγοί που διαθέτουν πομποδέκτες της Αττικής οδού μπορούν να τους χρησιμοποιούν και στην εθνική οδό Κορίνθου – Τρίπολης.

Από την Ελευθεροτυπία

Σχολιασμός με λογαριασμό Facebook

Ακολουθήστε τo Kafeneio-Megalopolis.gr στο Google News, για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από τη Μεγαλόπολη και την Αρκαδία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
9,213ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,579ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
spot_img
FACEBOOK
spot_img
spot_img

Το Kafeneio-Megalopolis.gr συμμετέχει στην 24ωρη πανελλαδική απεργία των δημοσιογράφων

Το Kafeneio-Megalopolis.gr συμμετέχει στην 24ωρη πανελλαδική απεργία που κήρυξαν η ΕΣΕΤ, το Διοικητικό Συμβούλιο...

Η Ιουλία Καραπατάκη ξεσήκωσε το κοινό με μια μοναδική συναυλία στο Varco (pics,vid)

Το βράδυ της Τετάρτης, ο χώρος του καταστήματος Varco, στο Αθήναιο γέμισε με χιλιάδες κόσμου...

Επικίνδυνη κολώνα στις Άνω Καρυές

Αναγνώστης μας από τις Άνω Καρυές μας γράφει: Αυτή η κολώνα της Cosmote στις Άνω...

Ο Τουριστικός Σιδηρόδρομος της Πελοποννήσου, ένα Ταξίδι στο Μέλλον με Ράγες από το Παρελθόν. Όραμα ή Χαμένη Ευκαιρία;

Θα ήταν πραγματικά ευχής έργον αν ο Ο.Σ.Ε. επέλεγε τα δύο καλύτερα οχήματα τύπου...
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img