ΑρχικήΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣΝΕΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

ΝΕΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

www.kaloperasi.com
Το πελοποννησιακό site
των μεγάλων προσφορών                                 
                                                                                    Προς:  Όλα τα  ΜΜΕ  της  Πελοποννήσου

                                                           ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Φίλοι / ες,
Από 17/9/2012 ξεκίνησε μία νέα πρωτοβουλία στον χώρο του διαδικτύου με την ιστοσελίδα  www.kaloperasi.com  μεγάλων προσφορών ειδικά για τις επιχειρήσεις και το καταναλωτικό κοινό της πελοποννήσου.
Στο ‘’σύστημα’’ θα συμμετέχουν αρχικά οι 14 μεγαλύτερες πόλεις της πελοποννήσου (τυχαία σειρά): Κόρινθος, Τρίπολη, Καλαμάτα, Πάτρα, Πύργος, Αμαλιάδα, Κιάτο, Λουτράκι, Σπάρτη, Ναύπλιο, Άργος, Αίγιο, Ξυλόκαστρο, Μεγαλόπολη.

Η  ιστοσελίδα, αξιολογώντας την δύσκολη οικονομική κατάσταση επιχειρήσεων και καταναλωτών, ουσιαστικά έρχεται να προτείνει αφενός μεν έναν τρόπο προώθησης και προσέλκυσης αγοραστικού κοινού στις επιχειρήσεις αφετέρου δε να δώσει  την δυνατότητα και μοναδική διέξοδο πλέον στο καταναλωτικό κοινό να κάνει τις αγορές του  στις μεγαλύτερες δυνατές προσφορές, Όποτε θέλει 365 ημέρες τον χρόνο, Ότι θέλει σε προιόντα ή υπηρεσίες και Όταν έχει χρήματα.

Αυτό δείχνουν οι τάσεις  της αγοραστικής συμπεριφοράς αγορών των καταναλωτών καθώς, παρά την κρίση, η αύξηση του ηλεκτρονικού εμπορίου και των on-line αγορών το έτος 2011 σε σχέση με το 2010 ήταν 30% με συνεχόμενα αυξητική τάση (Μελέτη του Πανεπιστημίου Αθηνών για το ηλεκτρονικό εμπόριο).

Δεν προτείνουμε κάτι καινούργιο με αμφίβολη επιτυχία. Προτείνουμε τις πολιτικές εκείνες προώθησης και προσέλκυσης πελατών που χρησιμοποιούν χρόνια τώρα οι μεγάλες επιχειρήσεις π.χ. Super Markets με την μέθοδο των προσφορών, να τις αξιοποιήσουν γιατί μπορούν όλες οι επιχειρήσεις/επαγγελματίες/παραγωγοί.

Επισκεφθείτε λοιπόν την ιστοσελίδα μας  www.kaloperasi.com , ενημερωθείτε πως λειτουργεί κλπ. Και μην διστάσετε να έλθετε σε επαφή μαζί μας ώστε να σας εξηγήσουμε τα πάντα.
Πιστεύουμε ακράδαντα στον τίτλο της σελίδας μας στο Facebook: ‘’Μάθε τις καλύτερες προσφορές στην πόλη σου και μετά κάνε ότι θες’’.

Άς ενημερωθούν, όλοι μα όλοι, για την πρωτοβουλία μας αυτή και μετά ας κάνουν ότι επιθυμούν, θέλουν να συνεργασθούν; (επιχειρήσεις κλπ.), θέλουν να αγοράσουν; (καταναλωτές), η όποια απόφασή τους θα είναι αποδεκτή.
Σας ευχαριστούμε.

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,819ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,350ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια