ΑρχικήΑΡΘΡΑΝΕΑ ΑΡΧΗ: Η εκδήλωση για την παρουσίαση αναπτυξιακών προοπτικών για το Δήμο...

ΝΕΑ ΑΡΧΗ: Η εκδήλωση για την παρουσίαση αναπτυξιακών προοπτικών για το Δήμο Μεγαλόπολης

Στο Πνευματικό κέντρο του Δήμου Μεγαλόπολης έγινε χθες Σάββατο μια διαφορετική πολιτική εκδήλωση από τον Συνδυασμό ΝΕΑ ΑΡΧΗ του υποψήφιου δήμαρχου Μεγαλόπολης Κώστα Μιχόπουλου.

Στην εκδήλωση αυτή παρουσιάστηκαν οι δυνατότητες και οι χρηματοδοτήσεις που υπάρχουν και παρέχονται από προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης για να μπορέσει η Μεγαλόπολη να προσελκύσει νέες επενδύσεις, να δοθεί μια νέα προοπτική για όλη την περιοχή , να υπάρξει ένα σχέδιο για την μετάβαση στην μεταλιγνιτική εποχή.

Ακούστηκαν πολλές καινοτόμες προτάσεις και ιδέες και οι πολίτες που γέμισαν την αίθουσα είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν σε πολλά σημαντικά ζητήματα.

Στις σύντομες παρεμβάσεις του ο Κώστας Μιχόπουλος επισήμανε την ανάγκη η νέα δημοτική αρχή που θα προκύψει να μπορεί να συνθέσει, να σχεδιάσει και να βρεθούν οι κατάλληλοι συνεργάτες που θα στηρίξουν την περιοχή μας να αναπτυχθεί.

Στην εκδήλωση μίλησαν:

Ο Γιώργος – Σταύρος Κρεμλής, Διευθυντής ε.τ. της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Εντεταλμένος Σύμβουλος της DG ENV για θέματα Κυκλικής Οικονομίας και Νησιωτικότητας με θέμα: «ΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΜΕΤΑΛΙΓΝΙΤΙΚΗ ΕΠΟΧΗ»

Η Ιουλία Βομπίρη – Καρατζαφέρη, Αρχιτέκτων Μηχανικός – Αναστηλώτρια PhDc NTUA και υπ. Δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο Μεγαλόπολης, με θέμα: «ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΤΟ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ»

δείτε το βίντεο με ολόκληρη την εκδήλωση από την κάμερα του Καφενείου της Μεγαλόπολης:

δείτε φωτογραφίες από την σελίδα του συνδυασμού στο Facebook:


Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,357ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια