ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΛΩΤΑ – ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2014

0
163

Νέα από τα Μαλλωτά , από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μαλλωτών «Η Πρόοδος»

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ
Την Κυριακή 19-1-2014, στην κατάμεστη από κόσμο (80 άτομα) αίθουσα του Δημοτικού Σχολείου του χωριού μας, πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου την οποία ευλόγησε ο εφημέριος του χωριού μας π. Χρήστος Καγιανάς. Η πίτα ήταν προσφορά, όπως κάθε χρόνο, της πατριώτισσάς μας Φωτεινής Μπελόκα – Κονταργύρη και την ευχαριστούμε θερμά.
Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε εκ μέρους του Δ.Σ. ο Πρόεδρος του Συλλόγου Διονύσης Κόκκοτας, τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους και τους ευχήθηκε Καλή Χρονιά και Χρόνια Πολλά.
Κατά τη διάρκεια της βραδιάς διασκεδάσαμε σε ένα πολύ ζεστό και οικογενειακό κλίμα με ζωντανή μουσική από τη Σχολή Μουσικής «Μελωδία-Αναγνώστου» με την Ζωή Τσίρμπα στο πιάνο και το ακκορντεόν, τη Γεωργία Βακροπούλου στο πιάνο και την Ειρήνη Καστραντά στο τραγούδι και το τζουρά.
Ο κόσμος γεύτηκε τα ωραία εδέσματα και τα πολλά γλυκά που ετοίμασαν οι γυναίκες του Συλλόγου τις οποίες ευχαριστούμε θερμά.
Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Εφημέριος του χωριού π. Χρήστος Καγιανάς, ο Εκπρόσωπος της Τ.Κ. Μαλλωτών κ. Σπύρος Κεντιστός, ο Εκπρόσωπος της Τ.Κ. Ραψομμάτη και Πρόεδρος του Συλλόγου Ραψομματαίων «Ο Άγιος Γεώργιος» κ. Βασίλης Γιαννόπουλος, ο Εκπρόσωπος της Τ.Κ. Μακρυσίου κ. Δημήτρης Πριλίγκος και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ραψομματαίων «Η Κοίμηση της Θεοτόκου» κ. Λεωνίδας Κανέλλος.
Η τυχερή της βραδιάς που βρήκε το φλουρί ήταν η μικρή Μαριλένα Μακρή που κέρδισε μια εικόνα της Παναγίας για να την προστατεύει. Της ευχόμαστε να είναι πάντα τυχερή.

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
Σας προσκαλούμε να ανταμώσουμε και να διασκεδάσουμε στα πλαίσια της αποκριάτικης εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 8.00 μ.μ. στο Δημοτικό Σχολείο του χωριού μας. Θα είναι μια ευκαιρία για όλους μας να περάσουμε μαζί ένα υπέροχο βράδυ. Η παρουσία σας θα μας δώσει χαρά και θα μας τιμήσει.
Ραντεβού στις 22 Φλεβάρη στο χωριό μας.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here