Νίκος Γιαννακόπουλος: Άκομψες – Ανίκανες Ηγεσίες σε Δύσκολες Εποχές

0
216

Πλέον αποδείχθηκε με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο η αναντιστοιχία των λόγων και των έργων των κυβερνήσεων Σύριζα 1 και Σύριζα 2.

Θα μπορούσαμε να γεμίσουμε πολλές σελίδες λευκό χαρτί με τα πιο μελανά γράμματα για τα έργα και τις ημέρες του 1 (ενός) χρόνου Αριστεράς στην Πατρίδα μας. Ας αρκεστώ όμως σε ένα θέμα μεγάλης τοπικής σημασίας , της διαχείρισης των απορριμμάτων της περιφέρειας Πελοποννήσου. Δυστυχώς θα πω ότι εμφανίζεται η αφέλεια ορισμένων, ο τυχοδιωκτισμός άλλων και τα αδιέξοδα των περισσοτέρων.

Η Νέα Πελοπόννησος από την πρώτη στιγμή το 2010, έθεσε ψηλά τον πήχη δίνοντας πρόταση για λύση του προβλήματος της διαχείρισης των απορριμμάτων, που σημειωτέον μέχρι τότε κανείς δεν το άγγιζε και αν αυτό ενίοτε συνέβαινε, γινόταν με ιδιοτελή κριτήρια.
Η Νέα Πελοπόννησος ψηφίστηκε και το 2010 αλλά και το 2014 για τις προτάσεις που είχε αλλά και τον προγραμματισμό για την βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.

Η νεόκοπη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ήρθε ξαφνικά και παίζει με την τύχη όλων ημών και πολύ φοβάμαι ότι με αυτά τα μυαλά σύντομα θα γεμίσουν ξανά οι δρόμοι με σκουπίδια και εμείς με άγχος και φοβίες για αρρώστιες …!!!
Ας θυμηθούμε την Τρίπολη μόλις πέρσι ….
Δυστυχώς φαινόμενα αφέλειας, τυχοδιωκτισμού και πολιτικών αδιεξόδων συντηρούνται από αδύναμες πολιτικά εξουσίες και το φοβισμένο πολιτικό προσωπικό, που υπάρχει στον Α’ βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης.

Φίλες και φίλοι,
Είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε ή θέλουμε να πάμε 5 πέντε χρόνια πίσω ?
Είμαστε έτοιμοι να γίνουμε μια καθαρή περιφέρεια ή να παραμείνουμε η πιο βρώμικη περιφέρεια ?
Πως μπορούν πολιτικές εξουσίες να νιώθουν σαν αδύναμα παιδάκια και να μην ορίζουν οι ίδιοι την επόμενη μέρα τους.
Η Πελοπόννησος ζητά αρμοδιότητες, ζητά ευθύνες, γιατί πολύ απλά έχει όραμα και σχέδιο.
Ως πολίτης αλλά και ως πολιτευόμενος σε αυτό τον υπέροχο τόπο την Περιφέρεια Πελοποννήσου, απευθύνω έκκληση για σύνεση και καθαρές απόψεις σκεπτόμενοι όλοι μας το μέλλον των παιδιών μας.

Σήμερα ένα είναι το δίλλημα, Καθαρή ή Βρώμικη Πελοπόννησος…!!!

Νικόλαος Γ. Γιαννακόπουλος Τρίπολη 25-01-2016

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here