Νίκη για τις Κορασίδες του Πελασγού

0
191

Το Σάββατο 16 Ιανουαρίου στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας έγινε αγώνας μπάσκετ μεταξύ του «ΠΕΛΑΣΓΟΥ» Μεγαλόπολης και του «ΑΡΚΑΔΙΚΟΥ» Τρίπολης για το πρωτάθλημα κορασίδων ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

Ένας αγώνας ανάμεσα στις δύο καλλίτερες ομάδες του ομίλου που θεωρητικά ήταν το ντέρμπι της αγωνιστικής. Τα κορίτσια όμως του «Πελασγού» είχαν άλλη άποψη και το απέδειξαν στον αγωνιστικό χώρο ,αφού παίζοντας με ιδιαίτερο πάθος μετέτρεψαν το ντέρμπι σε υγιεινό περίπατο. Παίρνοντας την πρωτοπορία στο σκορ από το πρώτο δευτερόλεπτο και παίζοντας πιεστική άμυνα έκλεισαν το δεκάλεπτο με σκορ 13-2 και το ημίχρονο με 36-7. Όταν το σκορ στο τριάντα έφτασε στο 57-13 έσβησαν τις μηχανές για να έρθει έτσι το τελικό σκορ 69-20 .

Από την ομάδα της πόλης μας όλα τα κορίτσια έπαιξαν πολύ καλά ,αποδίδοντας ωραίο και αποτελεσματικό μπάσκετ. Μελανό σημείο του παιχνιδιού ο τραυματισμός αθλήτριας του Αρκαδικού που προληπτικά χρειάστηκε νοσηλεία στο νοσοκομείο .

Με τον Πελασγό αγωνίστηκαν :Αγγελοπούλου Κ.-Χρανιώτη Π.-Τζιούβελη Α.- Αριδά Γ.- Τζανετοπούλου Β.-Παπαγγελή Μ.-Καντέλη Ε.-Παναγιώτου Ε.-Σταβαράκη Δ. -Τσιντώνη Α.-Σεφέρου Ε.- Μιχολιά Μ.

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here